Kulturkompaniet Kronor & Nycklar --¤-- Schema och logg vecka 20, 2018

Tid

Måndag 14/5

Tisdag 15/5

Onsdag 16/5

Torsdag 17/5

Fredag 18/5

Lördag 19/5

Söndag 20/5

Tid

07.00

 

 

 

 

 

 

 

07.00

08.00

08.00: Arbete på kontoret

08.00: Arbete på kontoret

08.00: Arbete på kontoret

08.00: Transport

 

 

 

08.00

09.00

09.00: Skapande Skola Work Shop Katrinebergs Folkhögskola Heldagsprogram

 

09.00: Friskvård Golf Tönnersjö GB # 65

09.00: Friskvård Tennis Utomhus

# 66

09.00

10.00

10.00: Filmarbete Funkiskortfilmer Kronobränneriet

10.00: Arbete på kontoret

10.00

11.00

11.00: Friskvård Läkarbesök 3H

11.00

12.00

12.00: Arbete på kontoret

12.00: Arbete på kontoret

12.00

13.00

13.15/15.15: Work Shop Högskolan Lärarkandidater

13.00: Arbete på kontoret

13.00

14.00

14.00: Scenprov Pilefeltsalen

14.00

15.00

15.00: Pappaledigt Hemspråk A-berg…

15.30: Repetition ”Hemsöborna” Fjelldalens Slott

15.00

16.00

16.30: Transport

 

16.00

17.00

17.20: Pappaledigt Cello Kulturskolan

17.30: Repetition ”Hemsöborna” Fjelldalens Slott

 

 

17.00

18.00

18.15: Filmfestival Funkisgruppen Husknuten

18.00: Repetition ”Hemsöborna” Fjelldalens Slott Pilefeltsalen

 

 

 

18.00

19.00

 

 

 

 

19.00

20.00

 

20.00: Friskvård Tennis FFC # 64 Söndrumshallen

 

 

 

20.00

21.00

 

21.00: Friskvård Tennis HTK # 63 Söndrumshallen

 

 

 

21.00

22.00

 

 

 

 

 

22.00

23.00

 

 

 

 

 

 

23.00

***

**

*

**

***

*

**

**

13– 1,85

På tisdag blir det redovisning av Funkisgruppens kortstumfilmer. Kort och gott; Det blir Kortfilmsfestival på Husknuten! Det är verkligen något att se fram emot efter förra veckans kämpainsats med kamera och skådespeleri. Sen tar sommarlovet över det projektet… och först i juli/augusti kommer det arbetet igång igen. Då ska vi ha ett färdigt filmmanus att utgå ifrån och förhoppningsvis komma igång med den nya ”stora” filmen… På torsdag åker Ordförande till Katrinebergs Folkhögskola för andra gången den här våren. Nu för att övervara en work shop på temat Skapande skola. Måhända ger det inspiration till ett eller annat projekt på kommunens skolor. Vem vet… och vem vet om det är så inspirerande överhuvudtaget…! Inspirerar gör emellertid repetitionerna av ”Hemsöborna” som denna vecka ser ut att bli riktigt talrika. Fem pass är planerade och det passar Ordförande precis bra. Det finns ett uppdämt behov att få stå framför aktörer och grotta ner sig i genuint konstnärligt skapande! Tillfredställelsen av det behovet har det varit si och så med under den första tiden med uppsättningen. Nu planerade fem pass… det ska bli skönt, skönt på riktigt! Så ska vi en vända till Högskolan också. Det är det sista passet med ämneslärarna… och då tar vi tag i Forumteater med denna grupp. Det gäller att skapa utifrån deras erfarenhet de införskaffat under deras praktikperiod. Spännande! Med allt detta omnämnt utropar Ordförande två tjusiga ; Davaij! Davaij!!

 

Måndagen den 14 maj 2018

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Work Shop HH Lärarkandidater

Högskolan i Halmstad

Halmstad

08.00 – 17.00

Kontoret10.00: Filmmontage – Funkiskortfilmer – Kronobränneriet13.15//15.15: Work Shop x 2 – Lärarkandidater - Högskolan i Halmstad17.20: Pappaledigt – Cello - Kulturskolan 

                Två timmar vid montage-bordet… eller framför Filmkollegans datorskärm… Han hade grovklippt på förnämligt sätt så vi hade att få till det sista och ljudlägga. Musik… inget annat – vi har ju med deltagarnas stumfilmer att göra.

                Det paradoxala var att den film – vid inspelningsanblicken – som vi trodde blev bäst var inte så bra som den vi inte trodde så mycket på. När musikeffekterna kommit på blev det annorlunda – egentligen både omöjligt som onödigt att utse någon film som var bäst…! Det blev två högst kompetenta kortstumfilmer av det hela… något vi kände oss mycket nöjda med! Tiden rann iväg…! Som alltid när man sitter och klipper film… Eftermiddagens pass på Högskolan tickade allt närmare… viss stress mot slutet!

 

                Till kontorskantinen för ett stycke födoämne… och så hals över huvud till Högskolan!

 

                Tredje passet – nu alltså Forumteater… Ämneslärarna… Förra gången Undertecknad ledde sin work shop med dem var han en aning missbelåten… Nu var det en helt annan stämning och det blev två mycket bra lektioner! Först diskussioner med inriktning på deras upplevelser under praktikveckorna… Det blev många funderingar… många bra uppslag – alltifrån skolbränder, till sexuella trakasserier, till klasser som satt helt tysta inför undervisningen, till lärare som spred krypterade, illasinnade rykten, till fusk vid prov med föräldrakontakt som följd… och sammataget fem bra forumteateruppspel. Undertecknad kunde inte vara annat än mycket nöjd med arbetet och uppspelen. Kändes som om studenterna uppskattade de tre lektionerna som avhållits och som nu fick sin ändpunkt.

                Det är kul på Högskolan för det allra mesta… ändå börjar Undertecknad känna en viss mättnad vid denna inblandning. Det är för kort tid för att verkligen åstadkomma något… och ibland känns det som om det blir lite väl mycket pajaslektioner av det hela. Säkert välkommet från kandidathåll… men förmodligen då endast som ett avbräck i serier av torra föredrag. Utan tvekan är det så att studenterna skulle behöva kontinuerliga teaterlektioner… och det finns så mycket att göra med dem… men det blir som sagt bara hackmat av det hela. Men frågar någon Undertecknad om det är nog nu… så dröjer svaret… men han känner nog ingen tvekan om en fortsättning även till hösten!

                Hem… två timmars sömn… utan minsta störning… som medvetslös. Högskolan suger allt!

Hatte Bärtilsson

Vädret veckan ut

 

 

 

 

Upp>>

 

Tisdagen den 15 maj 2018

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Funkislotsen
”Fler än du ser”

Kronor & Nycklar

Region Halland

Halmstad

08.00 –

22.33

Kontoret18.15: KORTFILMSFESTIVAL – Funkisgruppen – Husknuten21.00: Friskvård – Tennis – HTK - Söndrumshallen

                Äntligen en dag för pyssel… oj… ackumuleringen av småsaker – som egentligen inte alls är särskilt små eller oviktiga heller – har varit gigantisk den sista tiden. Alltid är det något som pressar på. Så här i början av veckan… Ett repschema måste ut. Det är det minsta aktörerna kan begära… att få reda på vilka kvällar de måhända är lediga, hur helgen ser ut. Det där är egentligen måndagsgöra… men Högskolan åt upp den dagen… så tisdag fick bli måndag den här veckan. Dessutom går allt i ett nu. Att ha en dag ledig – om inget annat för att markera var den ena veckan går över i den andra… är kanske inte för mycket begärt. Men… Så… pyssel med den egna hälsan. Tandläkarkontroll… ja du, när kan det ske. Undertecknads livmedikus går i pension… måste hyllas (Undertecknad lever och mår förträffligt – bara det kräver ett ärevarv). Vi har köpt en kaktus med inskriptionen ; ”Res!!… tänk inte på krukväxterna!” Alltså en anmodan nu när dagarna blir lediga. Ett problem med Högskolan. Alla studenter kunde inte komma till Undertecknad lektioner. De måste ha en uppgift… i samarbete med Kursansvarig… någonting meningsfullt… något de klarar av, utan att det ska ta dagar för dem att få fram uppgiften. Ja, det är sådant där plock… som ändå kräver en slags ställtid för att komma till skott. Sådant har betats av idag.

Så till veckans repetitionsschema… Utlagda fem dagar blev tre repetitionsbara. Från början var det tänkt som så – tre dagar – det är Pingsten som spökar… Så, tittar man på Generalrepetitionsschemat… som aktörerna naturligtvis gjort, när man tagit på sig personliga åtaganden – så är allt i sin ordning… Det är bara det att Undertecknad börjar bli en aning frustrerad. Det är oerhört svårt att lägga repetitionsschema för en pjäs där alla är med mer eller mindre i varenda scen. Nu blev det tre dagars repetitioner i denna vecka… två för få!                 Frustrerande!

                Pyssla på – rödda undan – få småsakerna i ordning – exekutera mera!!! 

                Svettigt… nästa stressigt! Obarmhärtigt!

 

                Till kvällen samlar sig Funkisgruppen… dock bara Halmstaddelen. Det ska bli filmförevisning på Husknuten. Förra veckans arbete ska redovisas på väggteven. Under det att Filmkollegan och Undertecknad satt och monterade igår tog de sig friheten att döpa filmerna – som alltså inte fått namn annars. Den första ”… som lyckan får”, den andra ”… tusende åter”. Och så rullar de igång… och det är ett häpnadsväckande resultat som bevittnas. Båda filmerna har ett annat slags djup än de som producerades för pyttefilmfestivalen. Och applåderna rungar efter varje förevisning. Det är arbetet värt! Det har blivit riktigt bra och vi vill inte sluta prata om det producerade. Bra! Bäst av allt var att en klev fram och bedårade med regitalang under inspelningarna. Det är värt beröm! Uppmuntran!

                Sista sittningen… nu väntar sommaruppehåll för själva Funkisgruppen… arbete med webbsidan… manusframställan… och vad det lider en redovisning av vad vi gjort för de pengar som blivit oss beviljade väntar istället! Men övningarna tillsammans med Funkisgruppen upphör helt nu… fram till månadsskiftet juli, augusti… Då står vi till öronen i teateruppsättningsträsket. Då… i det månadsskiftet är både ”Hemsöborna” och det nya Mordet för Wapnö starkt på tapeten… Då… ska ytterligare ett arbete upp : Funkisgruppens nya film!

 

                Kvällen tennis exponerade ännu ett under. Den motståndare som stod på andra sidan stängslet har aldrig släppt ett set till Undertecknad…! Alltså inga förhoppningar. Och så gick också första set till Motståndaren. 1 – 5… pinsamt och det gamla komplexet började torna upp sig och förlama. Det går inte för Undertecknad att vinna i den ädla sporten… Då fick Undertecknad mirakulöst fart på benen… och kunde efter mycket möda kamma hem det andra setet… Fantastiskt! 5 -3! Det efter drömtennis och en makalös viljeinsats. Härligt! Härligt med tennis ändå!

 

                Undertecknad måste bara nämna det här också. Vi har fått en fantastisk vår! Sol från molnfri himmel, varmt… behagligt sommarlikt. Syrenerna har redan slagit ut och häggen doftar oblygt i paradisiska kvällar som svävar fram vindstilla. Den härligaste tiden på året rosar verkligen våra liv just nu!

Hatte Bärtilsson

Repetitionsschema ”Hemsöborna” V 20

 

 

Upp>>

 

Onsdagen den 16 maj 2018

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Sommarteater

”Hemsöborna” på Fjelldalens Slott

Kronor & Nycklar

Halmstad

08.00 – 21.00

Kontoret11.00: Friskvård – Läkarbesök – 3 Hjärtan18.00: Teaterrepetitioner - // - Sångrepetitioner – ”Hemsöborna” – Fjelldalens Slott // Pilefeltsalen

                En epok i graven… Familjens Livmedikus går i pension. Vi gjorde visit… tackade för alla dessa år… överlämnade en blomma (kaktus faktiskt… med inskriptionen ”Res… tänk inte på fönsterträden… de står sig allt”). I minnet gjorde vi en gemensam tillbakablick på åren som gått… från den första mottagningen nere på Larsfrid… över Slottsmöllan till dagens station mitt i stan. Undertecknad tackade… med orden ; ”- Jag lever ju, så helt fel kan ju inte dina behandlingar varit! Det är ett gott betyg!” Och, ja visst…. Visst var det lite sorgeligt! Utan tvekan en epok som nu går i graven… dessutom påminnandes den egna förgängligheten. Några år till… sen finns det inte en regissör som heter Hatte Bärtilsson längre… Det var vårt ärende… att snyfta ut! Trots att det inte fattas oss något bad vi ändå Eskulapen skriva ut för att fylla på medicinförrådet. Ty nu vankas det andra tider… Nu gäller det att leta upp en nya att bekanta sig med om det ens är möjligt! Egentligen flera epoker som nu måste betecknas som nostalgiska...! Att inte ha en egen doktor att vända sig till. Att ha en var ett privilegium! Den nya situationen inte särskilt förtroendeingivande!

 

                Kvällens repetition – numera kommer vi oftast igång en kvart försenade… Det är Silverfaran som sinkas i den täta eftermiddagstrafiken och det är en halvmil mer den får forsla förare och kvinnskap vägen fram till Fjelldalen. Vi har bestämt att det må vara giltigt att rulla in en kvart efter utsatt tid. Några garantier på klockslaget kan inte längre ges!

                Första åtgärden denna kväll blev att få till det foto som ska pryda marknadsföringsmaterial. Kläder till torsohöjd hade inskaffats – bl.a. från Wapnö Sommarteaterförråd och ombytta såg aktörerna baske mig på pricken ut som de de ska föreställa… om man får uttrycka sig så?! Uppställda framför slottstrappan plåtades det friskt… och mycket riktigt fick vi till ett par praktfoton. Det blev mycket bra!

                Resten av kvällen höll vi till i Ladan… första repetitionen där. Episod fem… Boxningsscenen. Vi tråcklade upp rörelsescenariot och fick till några riktigt roliga och fyndiga lösningar. Fullt manskap… om ej på pricken så blev det bra ändå… men bäst av allt ; Vi fick överskådlighet. Nu har vi satt en del av de scener som på förhand känts svåra. Inte så krångliga när vi väl kommit till kritan. Det känns betryggande! Verkligen! Vad som oroar Undertecknad är det lilla repeterandet. Undertecknad vill in i bubblan… få stanna där ifred med tankar och idéer… men slits oupphörligen ut och ställs på backen På det sättet får han börja om från början igen inför varje fåtalig repetition. Men en kväll som den här på Fjelldalen?… kan man inte vara annat än nöjd!

Hatte Bärtilsson

 

 

 

 

 

Upp>>

 

Torsdagen den 17 maj 2018

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Skapande Skola

Region Halland

Katrinebergs Folkhögskola

08.00 – 22.33

Kontoret08.00: Mot Vessigebro09.00: Work Shop – ”Skapande Skola” – Katrinebergs Folkhögskola16.30: Mot Halmstad17.30: Teaterrepetitioner – ”Hemsöborna” – Fjelldalens Slott20.00: Friskvård – Tennis – FFC - Söndrumshallen

                Bra dag på Katrinebergs Folkhögskola. Undertecknad är alltid skeptisk till samlingar som dessa… Sist satt han och somnade… Men idag full valuta för nerlagd tid!

                Först Work Shop – Dans och virkning! Bra… även om Undertecknad inte gillar sådant per automatik. Men den här gången var det giltigt och gav en bra intro på det som sen skulle avhandlas. Skapande skola! Skolfolk, byrokrater och konstnärer. Information om och innebörden av begreppet och fenomenet… Skapande skola. Det finns en hel del pengar i paketet. Men som vanligt, inte särskilt många idéer om vad som kan göras. När dagen gått var det uppenbart vad för slags koncept som efterfrågas. Lite mer djuplodande… gärna genreöverskridenade – olika konstnärer i samarbete… och längre projekt. Till eftermiddagen fick vi sitta i smågrupper och spåna fram tänkta projekt… och se några riktigt goda projektkoncept fick syna dagen.                 Undertecknad strövade på i sin egen kreativa fatabur. En eller till och ett par idéer kom upp. Och så här ska det tydligen gå till. Skriv ner konceptet enkelt formulerat. Lägg till vilka ämnen det skulle kunna korsbefrukta - vilken nytta eleverna skulle kunna tänkas få av det hela. Beskriv vilken målgrupp och budgetera och paketera det hela så välformulerat som möjligt… När väl detta är gjort och man kommit med i katalogen är det bara att vänta tills någon skola ringer upp… Lagom mycket arbete för att Undertecknad skulle kunna känna sig kallad.

                Hem i ivrigt samspråk med konstnärinna… om detta med skapande skola och annat där till! Inte haft åsikter på länge – därför mycket att ventilera!

 

                Och… oj, oj… så var vi sena igen… Nu till öppen irritation! Man står och väntar i värmen, stressat för att hinna med allt för att vara i tid för transporten. Det är klart man surnar ner på dem man väntar på…!

                Väl i Fjelldalsladan bestämde vi oss för hur affisch och flygblad ska se ut. Kritik mot redan anstiftat material var snabbt avklarat. Inte så värst mycket att orda om… En korrigering här, kanske en där. I princip står vi redo att släppa det ovan nämnda och gå vidare med det som sen ska till rent marknadsföringsmässigt. Bland annat en vägskrikare att ställa utmed Gamla Kustvägen i höjd med avfarten till Slottet.

                Upp på golvet. Det är bra dammigt i Ladan… det dammet yrde när vi så småningom kom fram till boxningsscenen. Alltså samma episod som igår. Konfirmerande arbete. Men vi hann också med scenen där Madam skäller ner Clara för hennes eskapader med sonen Gusten. Carlsson får en bassning för att han tränger sig på utan att knacka men blir så småningom hänvisad vindskupan som drängabärge. Clara får lyssna till gråtmild Carlsson… som syftar åt mer än ett håll med sitt självynkande. Vi laborerar med en fotogenlampa som vandrar från den ene till den andre. Det kan bli bra… om den får stanna kvar?!

                Rätt som det var – mitt i det att Undertecknad var som mest inne i arbetet – utropar någon… -”Ska inte du spela tennis nu klockan åtta?”

 

                I Söndrumshallen är det varmt… som i en bastu! Men Undertecknad spelar lysande tennis i ett set. 5 – 1… sen knackar det till – troligen för det redan varit en alltför lång dag… 2 – 4… men seger ändå. Skönt att kröna denna långdag med en… jo, låt oss kalla det en klar seger!

Hatte Bärtilsson

 

 

 

 

 

Upp>>

 

Fredagen den 18 maj 2018

                                                                                                  

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Kontoret

Kronor & Nycklar

Halmstad

10.00 – 17.00

Kontoret15.00: Pappaledigt – Hemspråk – Andersbergsskolan

                Undertecknad har försökt… legat på, lagt manken till, och mycket riktigt gjort färdigt en del… men inte kommit mer än halvvägs in i att-göra-listan (som han diplomatiskt lovat sig själv att inte göra klar… idag). Försiktigtvis har delar av dagen gått åt till chilla säng… och familjeförpliktelser. Det duger ibland – särskilt när man tänker på att gårdagen innehöll nästan 15 timmars arbete…

                Chilla säng – prova själv!

Hatte Bärtilsson    

 

 

 

 

 

Upp>>

 

Lördagen den 19 maj 2018

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Kontoret

Kronor & Nycklar

Halmstad

09.00 – 16.00

 

Kontoret 09.00: Friskvård – Golf – Tönnersjö Golfbana14.00: Scenprovsläsning – Pilefeltsalen

 

                Svettigt men magiskt… Tönnersjö Golf – Korthålsbanan. Tröjan tre kilo tyngre efter fullbordat verk… Så är det när en gillar att ta i och solen gassar från molnfri himmel!

 

                Om eftermiddagen kom den Unge Aktören till Pilefeltsalen. Scenprovsrepetitioner. Det var inte igår som Undertecknad fick äran att hjälpa till med sådant. Om Undertecknad minns rätt var det i Larsfridssalen det sist begav sig… och det måste vara minst fem år sen om icke mer… Desto roligare nu – i parantes sagt… Att läsa med en ung aktör är bland det roligaste man kan ta sig för… korta, roliga, intresseväckande… ofta monologer. Ja, det är klart att det är spännande och kul! Undertecknad hoppas nu bara att det här var till hjälp. I morgon åker adepten till Helsingfors för ansökan vid Svenska Teatern där!

                Bryt benet på dig, hälsas ifrån Halmstad!

Hatte Bärtilsson

 

 

 

 

 

Upp>>

 

 

Söndagen den 20 maj 2018

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Sommarteater

”Hemsöborna” på Fjelldalens Slott

Kronor & Nycklar

Halmstad

09.00 – 18.00

Kontoret09.00: Friskvård – Tennis – Utomhus/Lekplatsbanan15.30: Teater-repetitioner – ”Hemsöborna” – Fjelldalens Slott Magasinet

                Ännu en svettig förmiddag! En får passa på medan vädret är så fantastiskt lämpligt för utomhussport. För första gången denna säsong ute på en tennisbana … Jo, jo… aktiv solning som det hette förr!

 

                Till eftermiddagen, med Ladans stora garageport fullt dragen åt sidan, samlades ensemblen för repetition. Fjelldalsladan laddas med teaterromantik! En av aktörerna kliver för första gången in i handlingen… och inom Undertecknad formulerar sig ett stort äntligen…! Äntligen får vi ett ansikte på den rollen också… Äntligen kan de andra aktörerna mäta sig mot honom… Äntligen får Undertecknad en bild hur den rollen kan gestalta sig framöver. Det var mycket skönt och givande! Just det, givande! Och emedan aktören – Normankreatören – är en listig rackare blommade det till under dessa övningar – främst i scenen där Carlsson och Norman står i tävlan om Idas gunst. Gemensam inspiration och ett gemytligt flyt uppkom. Det är vid tillfällen som det här som Undertecknad blommar ut ordentligt. Det finns ingen hejd på anfäktandet och till sist klibbar skjortan mot ryggen, det blossar i ansiktet… och själen flyter runt i bubbelvatten. Ah… Härligt! Så många skratt som framkallades denna eftermiddag… och när man dessutom går ifrån arbetet och känner att vi verkligen tagit oss framåt… så är det nära på att man somnar vid ratten… inte den i bilen… men den som sitter i ben och rygga… man glädjerusraglar!

Hatte Bärtilsson   

 

 

 

 

 

Upp>>

 

W e b b l o g g s h i s t o r i k

Detta hände Vecka 20, 2005 >>>

Ingen Kultur – Inget samhälle, ingen framtid, ingenting överhuvudtaget! Peter Den Store

 

 

Detta hände Vecka 20, 2006 >>>

Våren är här! – Tid för vila

 

 

Detta hände Vecka 20, 2007 >>>

Filmvecka på Katrinebergs Folkhögskola – Härligt!

 

 

Detta hände Vecka 20, 2008 >>>

Polsk Kulturfestival på Tokalynga. Ryska vänner i Kallinge

 

 

Detta hände Vecka 20, 2009 >>>

Företrädesvis repetitioner av ”Sommarkvällar” med dryg söndagsövning

 

 

Detta hände Vecka 20, 2010 >>>

Arbetet skjuter fart igen. Region Halland vill få igång Projekt Respekt! Lyckat stormöte för Andersbergsspäket. Interreg klappat och klart i Laholm. Rysk Damkör ser dagens ljus i en vecka då våren gjorde entré

 

 

Detta hände Vecka 20, 2011 >>>

Riktigt tuffa repetitioner med ”Trollkarlen” vars scenografi tog ett skutt framåt. Ett misslyckat radioframträdande och de vanliga vedermödorna i Laholm med Daglig Verksamhet

 

 

Detta hände Vecka 20, 2012 >>>

Hummel, Hood, Utdömd Egendom, Biljettsläpp, Örjans Vall och nytt filmprojekt kodorden för veckans aktiviteter

 

 

Detta hände Vecka 20, 2013 >>>

”Spöket På Heagård” Premiär 18 maj kl. 15.00 Heagård Scen

 

 

Detta hände Vecka 20, 2014 >>>

Febril verksamhet i Larsfridssalen. ”En Midsommarnattsdröm” växer fram. Men inte bara det… ”Titanic” framfördes och ”Viskar Om Mord” fick en genomläsning inför nästa veckas föreställning på Wapnö

 

 

Detta hände Vecka 20, 2015 >>>

Högskolan och ”Körsbärsträdgården”… men det som knyckte fokus denna vecka var ”Trädgårdsmässan” på Wapnö. Sång och spex i dåligt väder i dagarna tre…

 

 

Detta hände Vecka 20, 2016 >>>

Förlovat projekt kysser sig vidare. Härliga unga i Projekt Husknuten! Bra repetitioner med ”Cabaret” Och så har Martin Luther smugit sig in i marginalen…

 

 

Detta hände Vecka 20, 2017 >>>

Vag ande – Vägs ände! Hemsöborna har seglat hem och lagts i graven… En fråga för hjärtat. Mycket lärorik work shop på Högskolan! Nu sommarlov från lärosätet. Första filmtagningarna med Nya Projekt Husknuten --- Ett projekt upp och ett i minne!

SAMTLIGA LOGGBÖCKER FÖR 2018 >>>