Schema och logg vecka 38, 2010

Kulturkompaniet Kronor & Nycklar

 

Tid

Måndag 20/9

Tisdag 21/9

Onsdag 22/9

Torsdag 23/9

Fredag 24/9

Lördag 25/9

Söndag 26/9

Tid

07.00

07.00: Kontoret

07.00: Arbete på kontoret

07.00: Kontoret

 

07.00: Arbete på kontoret

 

 

07.00

08.00

08.00: Möte (PR!) Östergårdsskolan

08.00: Högskolan

 

 

08.15: Mot Båstad

08.00

09.00

09.30: Laholm

09.30: Planering Högskolan

09.30: Retorik-kurs Högskolan i Halmstad - Ensam

09.15: Semi-narium / Work shop Högskolan

 

09.00: Friskvård Tennis - # 78

09.00

10.00

10.00: Vecko-plenum (PR!)

10.30: Budget-möte Laholm Interreg

10.00: Arbete på kontoret

Fokus: Uppdateringar

10.00

11.00

11.00: Arbete på kontoret

11.00: Kontoret

11.00

12.00

12.00: Arbete på kontoret

 

 

 

12.00

13.00

13.00: Halmstad

13.00: Organisa-tionsmöte (PR!) Puls Andersberg

13.15: Semi-narium / Work shop Högskolan

 

13.00

14.00

14.00: Arbete på kontoret

 

 

14.00

15.00

 

15.00

16.00

16.00: Arbete på kontoret

 

 

16.00

17.00

17.30: Husknuten Sångrepetition

 

 

17.00

18.00

 

18.00: Teater Hallarnas Skåd.

 

 

 

18.00

19.00

 

 

19.00: Sångshow Husknuten

 

 

 

19.00

20.00

 

 

20.00: Friskvård Tennis - # 77

 

 

 

20.00

21.00

 

 

 

 

 

 

21.00

22.00

 

 

 

 

 

 

 

22.00

Otroligt tufft förra veckan… och det ser inte bättre ut denna. Trots problem går Projekt Respekt! vidare med flera möten. Bland de produktiva blir mötet på Östergårdsskolan. Här gäller det att motivera musikklasserna att delta. På torsdag ska frågan upp. Ska föreningen fortsätta att engagera sig i Projekt Respekt! eller inte. Torsdag markerar skiljelinje. Teater Husknuten startar om efter det att den första träffen endast drog tre deltagare. Nu blir det rivstart med sångrepetitioner på onsdag och ett framförande på torsdag. I Laholm fortsätter budgetberedningen på tisdag (förmodligen onsdag också). Med en ordentlig insats skulle vi kunna vara klara med budgeten under denna vecka. Mot slutet av arbetsveckan kommer mycket att kretsa kring Högskolan. Retorikprojektet går vidare och på fredag ska föreningens ordförande hålla i en work shop om vardagliga rutiner… Det ska bli spännande! Men som sagt, det som blir knäckfrågan är hur engagemanget i Projekt Respekt! kommer att formulera sig.

 

Måndagen den 20 september 2010

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Kontorsgöromål

Kronor & Nycklar

Halmstad

07.00 – 18.00

Arbete på Kontoret – 08.00: Planeringsmöte – Östergårdsskolan – Projekt Respekt!10.00: Veckoplenum – Projekt Respekt!

Det var två mycket välvilliga lärare som tog emot denna arla måndagsmorgon på Östergårdsskolan. De förestår musikklasserna på skolan och ville naturligtvis förhöra sig om Projekt Respekt! Vi, projektets Kommunikatör och Undertecknad, tog plats på inbjudan i lärarrummet. Där fick vi lov att bre ut texten under en timme och då inte enbart för musiklärarna. Dit vallfärdades än den ene läraren än den andre som intresserade slog sig ner i de låga fåtöljerna lyssnade på allt mer entusiastiska projektarbetare. Under denna timme kom nya, mycket lovande uppslag fram. En svensklärare ville också gärna ta del och såg projektet som en oanad möjlighet för sina egna lektioner. Det blev med tiden en ganska otvungen och givande stund där banden stärktes till Östergårdsskolan. Till sist bjöd de in oss till nästa veckas tisdag för att inför två pedagoggrupper förklara vidare och hjälpa till att entusiasmera övrig skolpersonal. Inspirerande!

 

Utanför skolbyggande höll sen Kommunikatören och Undertecknad sitt veckoplenum. På några få minuter förbannade de den uppkomna situationen med webbförbud och den vissna stämningen på PULS. Beslut; Undertecknad måste snarast ta kontakt med Kulturförvaltningen och reda i missförhållandena, få ordning och reda… eller åtminstone få till de möjligheter som projekteringsgruppen anser alldeles nödvändiga. Om detta allt orerades det i tio minuter… sen bröt vi upp och återvände till kontorsverkligheten.

 

Under eftermiddagen plöjde Undertecknad ner sig i skrivbordsarbete. Dock ej djupt nog…

 

Sen eftermiddag ringer en person för att förhöra sig om Undertecknad möjligen skulle kunna tänka sig, ha tid o.s.v. att medverka vid ett happening på Högskolan. Det handlade om introduktionen av en ny kurs på lärosätet. En kurs i pedagogisk kreativitet… Undertecknad skulle helt enkelt starta kursen på ett så destruktivt – eller antikreativt – sätt som möjligt. Ja, varför inte. Efter diverse pussel med dagistider och annat blev svaret obetingat Ja! Onsdag går happeningen av stapeln.

 

Till sist bara ett par ord om det val som timade i helgen. Resultatet var förutsägbart. Fortsatt borgerligt styre… Socialdemokraterna tillbaka… Vad det partiet sysslar med är helt obegripligt… Vem ska reformera inom det partiet? Hela arbetarrörelsen på glid ner i en dammöken… Var finns de nya genomgripande idéerna? Det kommer att ta lång tid innan ord som solidaritet och jämställdhet och människors lika värde åter kommer att bli modärna. Det krävs en total förnyelse från ABF till SAP. Vill man vara fräck – och varför inte – så skulle man kunna anklaga den mossiga arbetarrörelsen och skuldbelägga dem för att Sverigedemokraterna kom in i riksstan… Nu har vi snart de goa svartklädda gubbarna på gator och torg med sina fanor och pamfletter… Och ingen kommer att reagera… Precis som i Ryssland… Det här är självupplevt - kolla bara den här bilden rakt under vår balkong i Gwardejsk. Men att det skulle vara ett hot mot vår mångkulturella familj…? Knappast. Inte under de närmaste åren. Nästa val får Sverigedemokraterna 8 % till 10… Men sen blir de Sveriges tredje största parti… Men den tiden den sorgen. Då är det nog rätt många som skälver i knäna… inte bara de som har annan hudfärg… Begriper man inte att något har gått totalt fel nu så begriper man det aldrig…

Hatte Bärtilsson

Vädret veckan ut

 

 

 

 

Upp>>

 

Tisdagen den 21 september 2010

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Arbete på kontoret

Kronor & Nycklar

Halmstad

09.00 – 20.00

Kontorsgöromål – 09.30: Mot Laholm10.30: Budgetberedning – Interreg – Laholm13.00: Mot Halmstad18.00: Teaterövningar – Hallarnas Skådespelarlag

Med sjungande hjärta ner till Laholm…

Det kan ju låta förfärligt tråkigt att sitta på ett litet kontor och bereda en Interregbudget. Men det ska genast sägas att det är en dans, om ej på rosor så väl på vallmofält. Enormt intressant. Det ger dessutom Undertecknad möjlighet att spela projektet för sin inre syn. Syna det i skarvarna för att upptäcka dolda möjligheter och därigenom utgifter. Projektekonomen och Undertecknad går dessutom väl ihop, har samma arbetstempo och inneboende vilja att få saker och ting ur händerna. Det är verkligen en fröjd.

Idag tog vi oss igenom den första aktiviteten och belade den med siffror. Styrgruppssammankomsterna. Vi fick återgå till våra hemmagjorda tabeller för att på så vis få överblick. Det var nog tvunget… för att i ett senare läge fylla i det interaktiva excelark som Interreg, ja inte bara förespråkar, utan kräver. Det går något trögare än vi först trodde men vi kommer att ta oss igenom den här uppgiften allt snabbare då vi med vårt experimenterande funnit vägar för en mer effektiv arbetsform. Härligt!

Det drog ut på tiden och Undertecknad kom inte ifrån Laholm förrän en halvtimme före tre.

 

Eftermiddagen på Biblioteket för att hitta bilder till kvällens teaterkurs med Hallarna. Knepigt att välja för att få till ett tema… I den sista änden kopierades det bilder från tre olika böcker och i en sådan hast att Undertecknad blev en aning varm…

Solen utanför bibliotekets stora glasfasader fick arbetet i härlig rytm. Glädje… en sån där som sprudlar över.

 

Något tvivlande över kvalitén på kvällens övningar äntrade Undertecknad IOGT-NTO huset vid pass sex. Tio deltagare som i förstone delades in i fyra grupper. Samma bild till alla grupperna. Bildanalys. Vad händer på bilden? Vilka är människorna där? De fem V:na… Var är de någonstans? Var kommer de ifrån? Vad vill de? Vart är de på väg? Det blev fyra bra… men snarlika redovisningar.

Därpå prövade vi att ställa upp oss så som människorna på bilden. Underlig övning som på något vis ändå tog oss en bit djupare i den här typen av analys, förbi skrapet på ytan…

Ny bilder. Nytt tema. Nu improvisationer och en mustigare framställan. Ännu en gång bra resultat! 1) Att vara utsatt för nålning av klänning. Kanske lite väl många tekniska fel… För mycket rygg åt publiken. Ändå trovärdigt. 2) I väntan på sonens hemkomst. Äldre par i väntan. Extremt lågt tempo. Men det brast för skådespelarna – de föll i skratt i ambitionen att vara så allvarsamma som möjligt. Det fick ytterligare en chans att spela upp sin improvisation. Då gick det mycket bättre. Den andra gången gick det så långsamt att kråkornas kraxande genom ett öppet fönster i lokalen spelade in i stämningsbilden. 3) En skolklass samlade för morgonpsalm. Just under de inledande stroferna blev Undertecknad väldigt gripen. Deras viskande spel gav god näring åt uppspelets trovärdighet. Mycket bra! 4) Två otroligt fulla personer som vaknar upp vid en motorväg och försöker rekapitulera vad de företog sig kvällen innan och hur de hamnat där de var… Kul uppslag… men det är väldigt svårt att spela full, eller som i detta fall bakfull. Det gick så där. Men slutet på den improvisationen överraskade åtminstone Undertecknad.

Sista övningen utgick ifrån gamla reklambilder på godis. Musikal. Åter fyra duktiga uppspel. Mest minnesvärd; ”Hos reklamfotografen” fyndig berättelse… vågat och mustigt utspel. En improvisation med utgångspunkt från Nonstopp var också välriktad och genomtänkt.

På det hela taget så blev övningarna och resultaten därav mycket bättre än Undertecknad vågat hoppas på. Och som vanligt mycket glädje och skratt – det är viktigt det också, det tål att upprepas.

Nu är det mörkt ute när man lämnar repetitionslokalen… Klockan åtta… Hösten är här.

 

Idag är det på dagen tre år sen Undertecknad immigrerade tillbaka från Gwardejsk, Ryssland till Halmstad, Sverige… Hur känns det då? Otroligt svårt att svara på – tudelat… En svag bit av hjärtat känner så – den starkare delen skränar på. Hur man än vänder och vrider på det så är vi här nu och tider som flytt kommer aldrig mer tillbaka… Just det kan inte bli mer sant… Men minnena försvinner inte. Starkast är de goda…

Hatte Bärtilsson

 

 

 

 

 

Upp>>

 

Onsdagen den 22 september 2010

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Arbete på kontoret

Kronor & Nycklar

Halmstad

09.00 – 22.00

Kontorsgöromål – 08.00: Happening på Högskolan09.30: Planeringsmöte – Högskolan i Halmstad17.30: Sångrepetitioner – Teater Husknuten20.00: Friskvård - Tennis

Det här var bland de mest häftiga och fräcka på länge.

Undertecknad ombads delta vid ett entreprenörseminarium på Högskolan och skulle agera kurspresentatör och första dagens föreläsare. Hade Undertecknad fått papperen några dagar tidigare hade han nog kunnat förbereda sig bättre men det gick an som det blev nu också. Den exklusiva tanken med det här arrangemanget var att de riktiga kursledarna skulle bryta in och ifrågasätta den här typen av kursupplägg när det nu handlade om entreprenörskap och kreativitet.

Så Undertecknad öppnade föreläsningssalen och släppte in studenterna och när alla var på plats började han lektionen och presenterade sig själv som Hans Allan och därpå kursupplägget. När tider och uppmaningar var uppskrivna på tavlan och annat dylikt var klart för studenterna började Undertecknad läsa innantill i de papper han fått och som utrönte vad en entreprenör egentligen är. Det dröjde en stund innan de verkliga kursledarna bröt in… men genom detta gick det som en chockvåg genom föreläsningssalen. Många förklarade efteråt att de trodde det skulle bli handgemäng så otrevlig blev situationen när Undertecknad började ifrågasätta den protesterade ”studenten”. Så avslöjades bluffen och alla föll i skratt … eller pustade ut av lättnad… samtidigt som man medgav att man låtit sig luras. Syftet med detta var att visa på hur enkelt det är att bara ge upp och acceptera en skolsituation… även om det som i det här fallet handlade om kreativitet, frihet och entreprenörskap… och upplägget borde vara ett annat…

Undertecknad fick mycket beröm för sin prestation men uppskattade mest själv det lustiga i situationen.

 

Kort planeringsmöte i Högskolans kantin inför det som ska timas på fredag. Undertecknad med frågor om upplägg och teman som kan vara relevanta i sammanhanget. Lustfylld diskussion över en kopp kaffe. Bilden klarnade och ljusnade. Det ska inte bli alltför komplicerat… Det blir teater med påståenden, bilder och texter som utgångspunkt. Det ser spännande ut! Undertecknad är evigt tacksam för dessa relativt välbetalda gigg på Högskolan. Han är dessutom tämligen övertygad om att han gör viss nytta i sammanhanget…

 

Kvällen repetition med Husknutarna blev till en enda skrattfest. Vi sjöng oss igenom sångerna från ”O ve, o ve…” med mycket skratt och skämt mellan insatserna. Alla på gott humör inför morgondagens framförande inför de dövas förening. En timmes repetition ansågs tillräckligt. Ja, det fattas inget här… Det är bara att ge full fart i morgon. Det här gänget håller sannerligen måttet i all sin skröplighet.

 

Tennisen till kvällen blev en svettig uppgörelse… Grannen drog det längsta strået i en tremannaturnering som krävde full fart från första till sista boll. Rakning, bastu och tvagning. Ren och fin i mitten av veckan… som alltid.

Hatte Bärtilsson

 

 

 

 

 

Upp>>

 

Torsdagen den 23 september 2010

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Arbete på kontoret

Kronor & Nycklar

Halmstad

09.00 – 21.00

Kontorsgöromål – 09.30: Retorikkurs –Högskolan i Halmstad13.00: organisationsmöte – Puls – Projekt Respekt!19.00: Sångframförande – ”O ve, o ve…” Husknuten – De dövas förening

Vilket ös det blev på Undertecknads retoriklektion som i princip endast kom att handla om dramaturgi och röstvård. Denna gång var han ensam och allt var således hämtat från teaterns värld… Det var en lite grupp som tog del av den här kursen. Fem personer av sju var samlade denna förmiddag för att ta del av det som Undertecknad hade att förmedla. Vi satte full fart från början och gick igenom en dramaturgisk uppbyggnad hur man skulle kunna bygga upp ett föredrag/drama. Undertecknad bad deltagarna att transformera det han tillhandahöll till det som passade in i deras verksamhet. Som Undertecknad påpekade; Ett föredrag är inte särskilt långt från en monolog på teatern. Somliga regler gäller i båda fallen. Röstvård endast som ett skrap på ytan med fokus på hur man kan manipulera med sin röst i förhållande till den sal där man opererar. Därefter och som avslutning fick deltagarna läsa upp sia medhavda dikter. Vi gick igenom var man skulle tryck på i texten och vad det var som var viktigt för att på bästa sätt klargöra vad dikten handlade om.

Det var fantastiskt uppfriskande – tänk att Undertecknad en gång i tiden var livrädd och övernervös för denna typ av lektioner. Nu går det som en dans och rummet fylls hela tiden av skratt, entusiasm och kreativitet. Fantastiskt roligt… men det tär också en väldig massa energi och efter dessa föreställningar är Undertecknad oftast helt slut…

 

Över en halvtimme sent… Undertecknad kom medvetet försenad till mötet på PULS… Tanken var att det skulle komma en journalist för att göra ett reportage om Projekt Respekt!... Det pressmötet ville Undertecknad undvika med sina negativa tankar runt projektet… Nu blev det inget möte. Journalisten skickade hem i ogjort ärende. De som samlats på PULS fick kalla fötter och ville inget säga om projektet.

När Undertecknad kom var det bara fyra som församlats. Det var oerhört skönt då cheferna saknades. För första gången fick de övriga fritidsledarna tillfälle att mer fritt tala om sina farhågor inför det arbete som ska skjuta fart nästa år. De har samma tankar som Undertecknad och ställer upp samma frågetecken bl.a. runt kommunens inblandning. Som bekant får vi inte bygga en egen hemsida för projektet och den klämskon medför sådan osäkerhet om vad vi kan göra eller inte att allt har gått i stå. Det är helt enkelt en förfärlig situation – det tyckte grabbarna på PULS också. Runt detta kretsade ett mer än två timmar långt möte. Man kan alltså ana att det här har klämt mer än Undertecknads hjärta. Något konkret kom dock inte ut av detta möte. Undertecknad måste nu rycka upp sig och ta tag i den här situationen. Ett möte med Kulturförvaltningen måste till för att få de här frågorna diskuterade. Utöver att detta möte var resultatlöst måste nog Undertecknad tillstå att det var det bästa mötet på PULS så här långt!

 

Vi startade i samma anda som igår under repetitionerna. Gott humör och friskt mod. Vi var samlade en timma före uppträdandet och hann då gå igenom sångerna ännu en gång.

Något molokna tog arrangerande förenings ordförande emot oss. Moloken då endast ett tjugotal personer hade hörsammat kallelsen och mött upp till kvällens trivselevenemang. En trivselkväll för de hörselskadade där vi alltså utgjorde höjdpunkten. Oss kvittade det fullständigt för när vi väl kom igång förde vi med oss det goda humöret från repetitionssalen in på scen som denna kväll var förlagd till Husknutens stora samlingssal. Det tog några sånger sen hade vi smittat publiken med vår entusiasm och de sjöng med och klappade takt med oss. Färdiga med vårt program – vilket inte en gång varade tretio minuter – fick vi långa och varma applåder. Härligt!

Som gage bjöds vi på mackor, kaffe och kakor. Det bästa gage man kan tänka sig när inga pengar finns… Och i sammanhang som dessa tar man av princip inte emot penningar…

Hatte Bärtilsson

 

 

 

 

 

Upp>>

 

Fredagen den 24 september 2010

                                                                                                  

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Arbete på kontoret

Kronor & Nycklar

Halmstad

07.00 – 16.00

Kontorsgöromål – 09.15: Seminarium/Work Shop – Högskolan i Halmstad13.15: Seminarium/Work Shop – Högskolan i Halmstad

Undertecknad var uppe tidigt för att få till någon form av planering inför dagens tre timmar långa work shop gånger två på Högskolan. Det gick trögt… blev till sist bara ett summariskt synopsis.

Men det skulle visa sig att det var mer än nog. Mycket pigga och trevliga studenter mötte upp och de var dessutom övertaliga i två stora grupper. Att en grupp är stora gör att tiden går så oerhört mycket fortare då så många ska framföra sina resultat eller improvisationer.

På samma sätt som igår, under retorikkursen gick Undertecknad igenom dramaturgiska principer för hur man bygger små teaterstycken. De fem V:na och hur man arbetar utifrån inre bilder för att levandegöra en berättelse.

När diskussionerna kom igång riktades de till en början mot hur beroende vi är av rutiner i vardagslivet. Att vi alltid och på samma sätt kokar kaffe, diskar, kör bil, gör toalettbesök och annat som tillhör vardagens alla återkommande sysselsättningar. Det blev spännande exempel som flitigt kommenterades och strax var en allmän diskussion om attityder och normer igång. En del av dessa fick deltagarna exemplifiera genom små teatersketcher – många väldigt roliga. Komna så här långt i programmet var det ingen tvekan om att alla hade kommit igång och lektionen flöt på i ett rasande tempo.

Nästa moment var hur man kan tolka en bild. Undertecknad hade med sig bilder som delades ut till de grupper som indelats för uppgiften. Vem har högst status på den bild ni fått? Vem leder här alternativt aldrig lägger sig i vad som händer? Vem är det mest synd om och vem utgör ett hot för de andra? Atmosfär och energi? Först en teoretisk redogörelse grupp för grupp. Därpå exempel som illustrerade de problem som kommit fram under redovisningarna. Nu på den scen vi etablerat mitt i rummet. Här sköt lektionen fart på riktigt. Alla gav sig hän utan minsta tvekan – inte en enda vägrade eller hade invändningar. Resultaten lät inte vänta på sig. De allra flesta improvisationer var duktiga med tanke på deltagarnas låga teatererfarenhet. En och annan pärla kunde också skönjas – vilket inte bara Undertecknad upptäckte – och fick hela oratoriet att explodera i klappande händer. Fantastiskt roligt!

Som avslutning fick studenterna kreativt arbeta med den lilla sagan ur Woyzeck. Åter uppkom inspirerande resultat som lockade till diskussioner. Åsikter bröts rakt över salen som huserade oss. Ibland blev redovisningar och uppspel rent rörande. Undertecknad fick rysningar… deltagarna tystnade i eftertanke.

Det här var en riktig bra dag – full av energi och viktiga åsiktsbrytningar. Undertecknad funderar att det här betydde något för alla som deltog.. kanske på olika sätt men med den gemensamma nämnaren att alla fick delta i aktiviteter och diskussioner.

Efter eftermiddagens lektion tackade kursledaren Undertecknad och en diskussion om en fortsättning togs upp. Japp… på det vis Undertecknad arbetade idag kan man använda teatern under många olika teman. Blir man erbjuden arbete eller en fortsättning måste väl något ansetts bra. Fantastiskt…

Men två sådan här lektioner är som två tretimmars tennismatcher… Undertecknad var precis slut när han återkom till kontoret. Där slocknade han och sov i timmar…

Hatte Bärtilsson

 

 

 

 

 

Upp>>

 

Lördagen den 25 september 2010

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Arbete på kontoret

Kronor & Nycklar

Halmstad

10.00 – 18.00

 

Kontorsgöromål

 

Rakt igenom uppdateringen av hemsidan… De senaste veckorna har den hela tiden hamnat på undantag - efterkälke. Då är en fri (i den bemärkelsen att den är utan möten) lördag bra att ta till för att rätta till det. Men det tar tid… och är rätt omständligt. Så här, en lördag för sig själv på kontoret, kan det dock få ta den tid det vill…

Till kvällen helt klar!

Hatte Bärtilsson

 

 

 

 

 

Upp>>

 

 

Söndagen den 26 september 2010

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Arbete på kontoret

Kronor & Nycklar

Halmstad

10.00 – 14.00

Kontorsgöromål – 08.15: Mot Båstad/Malen09.00: Friskvård – Tennis10.00: Mot Halmstad

Härligt. Ett nytt söndagsnöje?… Kanske. Förbenat skönt var det att komma upp och få springa sig svettig på Båstads gummiasfalt. Sen var Undertecknad riktigt på tårna. Flera minnesvärda bollar och en riktigt förkrossande seger över Broder. Obarmhärtiga 8 – 3 till sist. Bastu, rakning och tvagning. Det tar 35 minuter mellan Malen och Pilefelt… om man inte räknar in eventuellt naturslitage så kan det vara värt det. Bästa banorna i den närmsta omgivningen! Om vi tjatar lite på Brodern så kan det här kanske göras till tradition… Söndagstradition

 

I övrigt lugn dag som kom att innefatta en djupdykning efter svamp i skog och mark. Där dock tråkigt resultat…

Hatte Bärtilsson

 

 

 

 

 

Upp>>

 

W e b b l o g g s h i s t o r i k *

Detta hände Vecka 38, 2005 >>>

 

 

 

Detta hände Vecka 38, 2006 >>>

 

 

 

Detta hände Vecka 38, 2007 >>>

Bye, bye, Lenin

 

 

Detta hände Vecka 38, 2008 >>>

Första stegen mot ett nytt projekt: ”Levande Minnen”…

 

 

Detta hände Vecka 38, 2009 >>>

Bra men besvärliga repetitioner hela veckan (”Sommarkvällar”) Till helgen provade vi oss fram på nyrest scenografi och med musik för första gången

Samtliga loggböcker för 2010 >>>