Schema och logg vecka 06, 2010

Kulturkompaniet Kronor & Nycklar

 

Tid

Måndag 8/2

Tisdag 9/2

Onsdag 10/2

Torsdag 11/2

Fredag 12/2

Lördag 13/2

Söndag 14/2

Tid

07.00

07.00: Danmark Förberedelser

 

07.00: Arbete på kontoret

07.00: Arbete på kontoret

07.00: Arbete på kontoret

 

 

07.00

08.00

 

 

 

08.00

09.00

09.00: Möte i Norddjurs för Kultur & Entreprenörskap

Grenå

 

 

 

 

 

 

09.00

10.00

10.00: Arbete på kontoret

Fokus: Projekt Respekt!

INTERREG

10.00: Arbete på kontoret

Fokus: Verksamhets-rapporten

10.00: Arbete på kontoret

Fokus: Verksamhets-rapporten

10.30: Husknuten Kontoret för grafisk formgivning

10.00: Arbete på Kontoret

10.00: Arbete på Kontoret

 

10.00

11.00

11.00

12.00

12.00

13.00

13.00: Nykollationering ”Sommarkvällar”

Hallarnas Skåde.

13.00: Hel genomgång Husknuten

13.00

14.00

14.00: Färja Frederikshavn - Göteborg

17.30: Mot Halmstad

14.00

15.00

15.00: MediaRummet

15.00

16.00

16.00: Textrepetition ”Sommarkvällar”

16.00

17.00

17.00: Sångrep.

T Husknuten

17.30: Teaterrep. Teater Husknuten

13.00: Arbete på kontoret

17.00: Möte VTST Gatuteater-festivalen

17.00

18.00

18.00: Drama Hallarna Skåd.

18.00

19.00

 

 

 

19.00

20.00

 

20.00: Friskvård Tennis - # 9

 

 

 

20.00

21.00

 

 

 

 

 

21.00

22.00

 

 

 

 

 

 

 

22.00

Veckan börjar med ett synnerligen viktigt möte i Grenå, Danmark. Här avgörs Interreg-projektet ”Kultur & Entreprenörskap”! Lite av Att Vara Eller Icke Vara… Får vi med danskarna är projektets lycka gjort och då gäller det upplägget av nästa steg. Hur som helst lär det bära ner till Laholm under veckan för avrapportering. Nykollationering med Hallarna och ”Sommarkvällar” till helgen. Sen är det arbetet igång som ska leda fram till nypremiär den 27 mars om inte tidigare. Husknuten går in på sista varvet – där väntas premiären stå den 20 februari. Jo, det är häktiskt nu! På detta ska vi väl försöka få till det med Projekt Respekt! och som sagt Interreg-projektet. Så det är bara att spotta i nävarna… och tanka upp för 110 km/t genom rummen.

 

Måndagen den 8 februari 2010

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Kontorsgöromål

Kronor & Nycklar

Halmstad

07.00 – 21.00

Danmark för Interreg förhandlingar – 09.00: Möte i Norddjurs kommune – 14.00: Återresa till Sverige och Halmstad

Fantastiskt - Undertecknad kom fram till Grenå vid pass ett – åt och sov sen illa i utkylt hotellrum.

Hotellfrukost extra som kompensation för kylig natt och sen i väg till Söndersskolan. Det var inga som helst problem att hitt. Åboulevarden ner några tusen meter och så ett skolbygge under restaurering. Byggställningar överallt och presenningar. Parkerar på snöig plats avsedd för bilar. Hela norra Europa i snödräkt. Numera smutsig. Råkallt men vidstilla.

På rektorsexpeditionen möter mörklockig kvinna som presenterar sig som den Undertecknad stämt möte med. Fantastiskt – Det är det underbara med att vara människa. Man kan sitta långt bort och bestämma möte med någon som man inte hade en aning om ens fanns. Så ger man sig iväg och hittar rätt. Kvinnan med de många lockarna visar in till ett sammanträdesrum och bjuder på kaffe och kaka. Danska wienerbröd… Helt sanslöst. Efter tio minuter dyker annan kvinna upp – vi är ungefär jämngamla – kvinnorna något yngre.

I en och en halv timme diskuterar vi Kultur & Entreprenörskap intensivt. De båda kvinnorna lyssnar först för att sen spekulera i hur projektet skulle kunna passa in i deras organisation, deras strategi för ungdomar. Så en lång frågestund. Vi bollar fram och tillbaka. Det är uppenbart att de är intresserade att delta – det finns utrymme för sådana här idéer. Kaffet piggar upp och wienerbröden blir godare och godare. Till sist finns det inte mer att tillägga i ärendet. Danskarna är med och nu gäller det att gå vidare. Undertecknad föreslår att vi ses i Laholm nästa gång – någon gång lite längre fram i vår. Det accepteras utan prut. Då, i Laholm, ska vi tillsammans med norrmännen från Eiker ta nya diskussioner och snickra ihop ansökan gemensamt. Kanske ta med några ungdomar på den resan?! Men först kolla upp hur Norddjurs kommun ställer sig till ett deltagande – på kommunal nivå alltså. Det krävs för motfinansieringen.

Sen blir Undertecknad lotsad runt på den byggarbetsplats som så småningom kommer att bli ungdomsgård, skola, aktivitetscenter för unga, kort sagt ett paradis för den som vill hålla igång och innehar den rätta åldern...

Därmed var uppdraget utfört – mycket trevlig och givande och till slut succé. Nu är vi fullt lag att gå vidare med det här projektet. Norge (Övre Eiker & Nedre Eiker), Danmark (Norddjurs kommune), Sverige (Laholm och Falkenberg)… Nu kan vi börja räkna in avhoppen (usch vad negativ Undertecknad är – som varit med förr och vet hur det kan sluta) – om inte så har vi en INTERREG-ansökan till hösten. Tänk om det kunde bli så och därtill ett beviljande. Då blir det fullt upp 2011 – 2012… Vilken underlig tanke – men som det ser ut nu; Fullt realistiskt.

Så bilen genom ett dimmigt, råkallt Norddanmark upp till Frederikshavn. Inga missöden, inget särskilt mer än att det kom lite snö halvvägs. På plats i rättan tid, en timme före färjans avsegling. Genom issörjigt hav till Göteborg – vidare i hyrbilen mot Halmstad…

Undertecknad i egna tankar; Fantastiskt trevliga dessa engagerade kvinnor han mötte i Grenå!

Hatte Bärtilsson

 

 

 

 

 

Upp>>

 

Tisdagen den 9 februari 2010

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Arbete på kontoret

Kronor & Nycklar

Halmstad

10.00 – 20.00

Kontorsgöromål – 18.00: Dramakurs med Hallarnas Skådespelarlag

En väldig trötthet drabbade Undertecknad under dagen – total orkeslöshet. Visserligen uppe tidigt… och fick mycket riktigt också gjort en del. Sen tröt energin (Danmarkskampanjen tog ut sin tribut). Det gick så långt att det fanns seriösa tankar på att ställa in Hallarnas dramaövningar… eller i alla fall meddela sig sjuk… men den där pliktkänslan övervinner mycket och Undertecknad asade sig iväg till Kulturhuset i tid – och tur var väl det. Ty… kvällens övningar blev de roligaste så här långt denna säsongen.

Började med uppvärmningsexercis som fick Undertecknad genomsvett (trötthetssyndromet?)… Fortsatte sen med en retorikövning. Indelade i grupper om tre delades rollerna ut; En politiker och två journalister. Politikern fick i uppdrag att under en presskonferens meddela en ny reform. Journalisterna var antingen positiv till det nye eller negativ. De hade i uppgift att skriva en artikel att meddela vad de tyckte. Det här är ingen lätt uppgift… minsann. Men gruppen bestod provet galant. Flera av uppspelen blev riktigt bra – framför allt frestade övningen fantasin och den är det ju inget fel på överlag i samlingen som för kvällen räknade in tio deltagare.

Nästa övning utgick ifrån en replik. Från olika barnprogram som fångar den Nye Lille Medlemmen uppmärksamhet hade Undertecknad plockat ut tre citat. ” Stör jag mitt i maten? Jag ville bara prata om att era djur än en gång trampat ner mina planteringar!” – ”Kommer aldrig på tal. Du ska sova i ladan och dessutom ska du ta med dig pengar till familjen Eklöf så du kan betala skulden till dem!” – ”Nu finns det flera alternativ… Huvudsaken är att ingen försöker spela hjälte!” Klassiska barnprogramsrepliker. Och här blommade det ut totalt denna kväll. Tre helt bedårande bra och roliga improvisationer uppvisades. Särskilt en var så skrattretande att det tycktes som om vi aldrig skulle kunna sluta skratta. Ett par hamnade på golvet och låg och vred sig i skratt – Undertecknad fick kramp i mellangärdet. Ah, maken till skrattpiller får man leta efter. Alla tre i den gruppen strålade av god skådespelarkonst. De två övriga improvisationerna var minst lika sevärda om kanske inte lika roliga. Alltså ett mycket gott resultat av denna kväll som Undertecknad var på håret att ställa in. Där ser man; Bara att sköta sitt jobb – till detta finns ingen återvändo!

Hatte Bärtilsson

Vädret veckan ut

 

 

 

 

Upp>>

 

Onsdagen den 10 februari 2010

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Arbete på kontoret

Kronor & Nycklar

Halmstad

07.00 – 22.00

Kontoret Projekteringar – Rapporteringar – 17.00: Sångrepetitioner Teater Husknuten20.00: Friskvård/Tennis

Fantastiskt! All brödtext till Verksamhetsrapporten är äntligen färdig… Detta evighetsgöra, denna mardröm… som aldrig var tänkt att bli så omfångsrik men som bara har jäst ut och jäst ut. Med ett sista ryck under dagen – jo, hela dagen gick åt – fick Undertecknad klart till sista stavelse. Det som återstår nu är den grafiska formgivningen… men just det knoget är ju kul att göra. Sen ska den ut på korrektur… sen läggs den åt sidan.

 

Vad var det Undertecknad kände under repetitionerna på Husknuten. Fanns där ett stråk av trötthet… eller är det så att vi nu sjungit sångerna så många gånger att viss nonchalans smugit sig in i fåraklädsel; ja, men det här klara vi ju efter hundra genomsjungningar… Alla milda, vi börjar bli en aning trötta på det här… och ändå knackar det, stakas betänkligt på vissa händer. Eller är det så att självförtroendet sjunker i takt med att vi närmar oss premiären? Ja, hur som helst var det inte mer än 70 % i kväll. Segt, oinspirerat… Kanske Undertecknad överdriver för samtidigt är det ingen som visar annat än gott humör och jädra anamma. Detta fenomen (låt oss kalla det gruppdynamik)… som Undertecknad så ofta grubblat över – den gåtan är nog allt för svår, i alla fall för en ensam, förvirrad, vilsen regissör.

Vi sjöng oss igen alla sånger och vissa flera gånger. Vi får höja oss, så enkelt är det!

 

Mellan Husknuten och friskvården hann Undertecknad få iväg meddelandet om nykollationering med Hallarna till helgen. Detta på uppmaning då många tycks ha glömt att det arbetet sparkar igång till helgen…

 

Friskvården blev till en ganska komfortabel seger. Trotts viss ”Danmarkströtthet” – som ännu släpar med - kände sig Undertecknad i god form. I par med grannen nitades de på andra sidan nätet med 8 – 4. Strålande!

Hatte Bärtilsson

 

 

 

 

 

Upp>>

 

Torsdagen den 11 februari 2010

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Arbete på kontoret

Kronor & Nycklar

Halmstad

07.00 – 19.00

Kontorsgöromål – 17.30: Teater Husknuten

Tja, nu tjatar väl Undertecknad hål i pappret med det som tjatat hål i huvudet på honom – just det; Verksamhetsrapporten… Men, men… Nu har den fått sin grafiska formgivning… Så nu är den i princip klar… Men det finns ett kapitel till i denna dryga historia. Korrektur och vidimering. För ögonblicket går det dock att släppa den! Så måste också ske – ty allt annat ligger för fäfot…

 

Nu har nerverna lagt sig utanför blusar och skjortor på Undertecknads kära aktörer på Husknuten. Det går bara att nämna premiären i nästa vecka med försiktighet i rösten… annars uppstår en så stark spänning – som ges uttryck på många handa sätt – att det är fara å färde att någon kollapsar.

Manusen ligger emellertid allt oftare kvar på borden så Undertecknad anar att det fortlöpande läses på hemma. Det är klart att det är först när du tvingar dig – genom att lägga texten ifrån dig – som du fattar vad det vill säga att komma ihåg sina repliker. Även om det knackar så tar alla steg framåt – i den takt man själv förmår. Just nu står damerna under trycket att öka sin energi. De är lite för rara för att utspelet ska få det rätta tempot, den fullödiga intensiteten. Och de trycker på för alla vill ju så gärna och tycker det är så roligt – det är det med.

I kväll kom en av aktörerna tillbaka till repetition efter ett par semesterveckor i Indien. Han blev en klar temperaturhöjare med sin inspiration. Dessutom fick han mer att göra då en av de manliga aktörerna avsade sig sina repliker… ”Jag kan spexa lite här och där… Hatte… men jag kan omöjligt lära mig mina repliker utantill!” Detta meddelande han Undertecknad med ett ansikte som blandade förvirring, förtvivlan, bön och en strimma av hopp. OK… Indienresenären tog upp den tappade stafettpinnen och vi trummade vidare.

Innan vi gick hem ångade det åter en ilning genom ensemblen… Nu nio dagar kvar till premiär. Undertecknad tröstade med att vi inte behöver vara bäst i världen… Det var en fjantig och obegriplig tröst!

Hatte Bärtilsson

 

 

 

 

 

Upp>>

 

Fredagen den 12 februari 2010

                                                                                                  

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Arbete på kontoret

Kronor & Nycklar

Halmstad

07.00 – 18.00

Kontorsgöromål – INTERREG – Projekt Respekt! – 10.30: Husknuten för Affischer, program och dylikt… - 15.00: MediaRummet - Utskrifter

Verksamhetsrapporten klar! Utskriven för vidimerande genomläsning till helgen… En sten från ryggsäcken!

 

Från förmiddag till långt in på eftermiddagen satt Undertecknad med skådespelare från Teater Husknuten och förfärdigade affisch och programblad för ”O ve, o ve…” Det tog sin lilla tid att få in alla foto och korrigerat allt. Men det är en uppskattad arbetsform. Undertecknad framför datorn och kompanjon bredvid för att diskutera och bollplanka med. Det går oftast undan även om det tar tid. Så och idag… Det var den huvudsakliga sysselsättningen denna dag.  En sväng ner till MediaRummet för att få allt utskrivet – gott, det såg bra ut! Vi saknar dock fortfarande ett foto och några av porträtten underkände vi som nu måste tas om… men på det hela taget. På måndag har vi affischerna för tapetsering.

Hatte Bärtilsson

 

 

 

 

 

Upp>>

 

Lördagen den 13 februari 2010

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Arbete på kontoret

Kronor & Nycklar

Halmstad

10.00 – 17.00

 

Kontorsgöromål – INTERREG – 13.00: Nykollationering med Hallarnas Skådespelarlag – ”Sommarkvällar” 17.00: Möte Västsvenska Turnerande Sommarteatern – Gatuteaterfestivalen

 

Nykollationering med Hallarna inför vårens återrepeterande av ”Sommarkvällar”. Det blir inte så högtidligt denna gång. Vi ska bara sätta detta till verket. Just därför undrar – så här på morgonqvisten – Undertecknad vilken fart vi kommer upp i och vilket intresse som verkligen finns? Kanske allt har avsomnat efter den här långa trädan. Det har trots allt gått nästa exakt fyra månader sen vi tog i manusen… Är allt borta? Ett kan man kanske ändå förvänta sig… att den goda atmosfären har bestått tidens tand. Hur som helst har det kommit snö under natten och det snöade ock under tidiga morgontimmar – det där brukar ju Undertecknad beteckna som ett gott tecken… Vi får se fram emot eftermiddagen hur det hela formulerar sig – det ska hur som helst blir spännande att träffa allihop igen!

 

När Undertecknad kom till Kulturhuset var det bara två ur ”Sommarkvällarensemblen” som stod och väntade i drivorna. Oj, oj, oj… En tredje dök upp och frös om fötterna. Vi gick in. Men sen kom de mer eller mindre mangrant. Endast Tanjarollen för blev helt tom under detta det första mötet. Ytterligare två saknades men trots det alltså så gott som full ensemble. Ny skådespelare i Brorrollen då den förre fått lämna in på grund av plötslig sjukdom. Ersättaren innehar betydande kompetens så på det viset är det endast ledsamt för sjukdomens skull.

Och omedelbart startade det gamla livet… Det finns så mycket humor i den här gruppen och minsta lilla anledning till ett gaggs startar roliga och kvicka improvisationer. Mycket skratt, mycket värme, mycket ödmjuk humor.

Vi flyttade ut i ytterfoajén där vi höll plenum angående repetitionsupplägg och speldagar. Det gamla schemat håller förutom att ett produktionsråd har tillkommit. Därpå genomläsning av så gott som hela första akten. Tillbaka till gamla dar… underbart att redan vid prologen känna rysningar. Det mesta av textmassan satt dessutom. Till och med så bra att i alla fall en hade ”glömt” manuset hemma. Andra slängde ett öga då och då. Men på det hela taget… textläxan kommer inte att bli ett bekymmer – bara ett glädjefullt arbete – det tror Undertecknad, hoppas han.

En liten passus i samanhanget… I den yttre foajén, där vi alltså avhöll samlingen går ljuset av och på medels rörelsedetektor. Det står på en stund sen stängs det automatiskt av. Rör man sig då går det på igen. Detta lärde vi oss snabbt och när ljuset gick av sträckte alla händerna i luften för att detektorn skulle uppfatta att vi fortfarande var där. Det här blev så småningom till en minivåg med uppsträckta armar som gick genom ensemblen varje gång det blev mörk.

Det är sådant som förgyller livet…

 

Sittningen med Festivalgeneralen blev en sen historia. Den gode Generalen hade fått en ny idé gällande festivalprogrammet på Andersberg. En viss missräkning hade drabbat honom i förhållande till de första planerna då den franska grupp som var tänkt att uppträda i bostadsområdet hade blivit för dyr och kommit på felaktigt datum. Bara att stryka bort alltså och lämna utan sorg. Den nya idén formulerade sig under kvällen och i korta drag kan den presenteras som följer. Undertecknad engageras för att under våren hålla work shop med publikvärdarna i akt och mening att plocka fram en bostadsområdesvandring med deltagare från de boende på Andersberg. Alltså en motsvarighet till den stadsvandring som ligger som en punkt under festivalen i centrum.

Under kvällen framställdes en ansökan till Kulturrådet för att finna finansiering för detta nya grepp. Undertecknad nappade nämligen på konceptet vilket framkallade spånarstuga resten av kvällen… som för övrigt bjöd på stekt strömming med rabbemos. Trevligt… men det blev sent och precis som dagen börjat vandrade föreningens fasta styrelse hem i sena snöfallsnatten.

 

Go da, det här!

Hatte Bärtilsson

 

 

 

 

 

Upp>>

 

 

Söndagen den 14 februari 2010

 

Projekt

Finansiär

Plats

Tid

Arbete på kontoret

Kronor & Nycklar

Halmstad

10.00 – 19.00

Kontorsgöromål – INTERREG – 13.00: Hel genomgång – Teater Husknuten - - 16.00: Textrepetition – Hallarnas Skådespelarlag – ”Sommarkvällar”

I viss mån ett ryck under tidiga morgontimmar i försök att få webben veckouppdaterad… Men det ska mycket till för att hinna med ett ganska så förvirrat arbete som kräver avskildhet. För Undertecknad liknar denna syssla något av en veckaktig meditation. Men det kräver alltså ensamhet och koncentration…

 

Första gången rakt igenom ”O ve, o ve…” på Husknuten. En del ville att vi tog tag i slutet för dit har vi ju så sällan hunnit under tidigare repetitionspass. Men Undertecknad stod på sig – så vi tragglade oss igenom från början som alltid. Vi fick ta om de första scenerna ett antal gånger under motiveringen att får vi inte tempo och ordning här kommer allt övrigt på skam. I tredje, fjärde rundan satt det äntligen och vi kunde gå vidare och se nu rullade det på steg för steg fram emot slutet. Till och med epilogen fick plats… men den måste vi skriva om… ty den bredde ut sig så att det kändes som om den var en halvtimme… minst… Ja, ja…

Det var en oerhört lättad ensemble som efter denna maratonrepetition ändå kunde konstatera att vi nu har kopplat greppet ordentligt. Helgen före premiärhelgen… Det är klart att det saknas det där riktiga självförtroendet för att kalla mer än någon enstaka passage för bra men vi har brett ut kartan och travat upp stigarna – nu gäller det att hacka oss igenom snåren så vi får full fart på vandringen. Körgubbarn kommer dessutom allt mer in i arbetet. De är en trevlig bekantskap med sina tokigheter och lättsamma förhållande till projektet. När de får ännu bättre sulor under marschkängorna kan de säker också lyfta pjäsen i sin helhet. De är hur som helst väldigt välvilliga till vårt arbete. Dessutom har de nu lagt ett namn på sig som de vill uppträda under. Efter som skådespelargruppen heter Teater Husknuten kallar de sig för Kör Slippsknuten

Efter väl utfört värv denna eftermiddag vankades det nybakade semlor på ett stort fat. Vi satt ner runt bordet, summerade och mumsade. Vår belöning för väl utförd repetition. Ett under ändå. Denna febrila aktivitet som tar ett stycke text fram från början till slut. Ja, vi var verkligen tillfreds även om vi förstår att det finns mer att slipa på…

 

Direkt från en repetition till nästa. Genom snömodden från Husknuten till Kulturhuset. Här var Tomaskreatören och Ulrikakreatören i full fart genom sina scener. Ingen klagan, bara en förvåning över hur väl texten ändå sitter, hur lätt det är att rekapitulera scenarierna. När Undertecknad kommer tar vi scenerna i andra akten. Det går väl – det går som smort. Några justeringar, lite plock här, något där… i princip lät Undertecknad dem hållas… inte störa. Bättre att de får ta sig igenom detta på egen hand.

Vi halv sex kommer skådespelaren som ska axla Brorrollen. Hans Magda dyker också upp. Här blir det mer resonemang. Tomas, Bror och Magda. Vem är Bror? Vad vilar hans karaktär på? Sympatisk grabb med en hel del svart, ironisk humor… Vig i truten, kreativ ordvrängare. Varm, känslig… älskvärd… Vi penetrerar på och prövar också scenen på redaktionen – den som börjar andra akten. Vi resonerar vidare. Tomaskreatören ger sig iväg hem. Vi prövar Magdas och Brors scener. Plötsligt öppnar sig nya insikter. Det gäller Brors påstådda otrohet. Den han är otrogen med är hans whiskyflaska. Det har aldrig slagit Undertecknad förut. Vid passagen –”Du super dig full och du är mig otrogen!” svarar Bror – ”Är det att vara otrogen när man går till en som är villig när den andra inte vill?…” och hänvisar till sin flaska.

Vi mal på i en och en halv timme mest med syftet att ge den nye Brorkreatören möjlighet att sätta sig in i sin roll som är långt ifrån under hans skinn ännu – naturligtvis. Bra början hur som helst!

 

Strax efter midnatt ringer Undertecknad mobiltelefon. Det hinner ringa ut men Undertecknad tycker ändå det är viktigt att ringa upp igen. Där mötes han av en förtvivlad röst som meddelar honom att den som kreerat Brorrollen tidigare har lämnat det här livet. Hjärtat höll inte och tidig kväll, Alla Hjärtans Dag somnade han in för gott… Bestörtning – Chock – Förtvivla… Det är svårt att hitta ord när meddelandet når fram. Svårt att fatta… Och den förtvivlade rösten… Hur ska man trösta? Det finns helt enkelt inget man kan göra mer än att brista ut och dela gråten. Ofattbart! Det kommer att bli en chock för alla som stått honom så nära under arbetet med ”Sommarkvällar” och man minns nu hans slutreplik i pjäsen:
-”Var inte ledsen, Karna, var inte ledsen.
Se på havet. Det är lika märkvärdigt varje kväll. Längst där ute dricker vattnet de sista dropparna av ljus. Och så släcks stränderna, öarna, molnen… Nu försvinner Lundqvists brygga, men man ser den fortfarande inuti sig. Nog är det en välsignelse ändå, att ha fått vara människa några sommarkvällar på jorden?”

Hatte Bärtilsson

 

 

 

 

 

Upp>>

 

W e b b l o g g s h i s t o r i k

Detta hände Vecka 6, 2005 >>>

 

 

 

Detta hände Vecka 6, 2006 >>>

 

 

 

Detta hände Vecka 6, 2007 >>>

 

 

 

Detta hände Vecka 6, 2008 >>>

Konsultupphandling på Region Halland – Nätkontakt och Internet

 

 

Detta hände Vecka 6, 2009 >>>

Norge, Norge… Porsgrunn för att utreda det sista runt Interreg-ansökans verksamhetsplan

Samtliga loggböcker för 2010 >>>