2012? Vad händer? Vilka projekt? Vilka samarbetspartners? Spännande eller Slätstruket? Framgång eller Fiasko? Ekonomi eller Fallissemang?
Här kan Ni utröna dessa frågor, vecka för vecka! Var nu så snälla; För
åttonde året föreningens loggböcker. De legendariska… 2012! …
Tillbaka till startsidan = index
Rådet
Vad händer just nu? Ta en titt på denna sidan så får du reda på det!
Bilder, bilder, bilder...
Vänner och bidragsgivare!
Åsikter

THE CULTURE COMPANY CROWNS & KEYS
Organization number 84 92 02 – 32 24

Hallands län, Sverige
Pilefeltsgatan 16,
302 50 Halmstad
Telefon: +46 (0)35 – 12 54 55
Mobil: +46 (0)703 - 54 78 55
Epost: hatte.b@telia.com


2005 års Loggböcker

2006 års Loggböcker

2007 års Loggböcker

2008 års Loggböcker

2009 års Loggböcker

2011 års Loggböcker

 

Välkomna till Kulturkompaniet Kronor & Nycklars loggböcker 2012! Detta är föreningens 14 verksamhetsår!
Uppstartsvecka med körrepetition, planeringsmöten, grafisk formgivning och en Studentka. Grattis!
Nytt Högskoleknäck, Utdömd Egendom drog ner lång och bra diskussion, föredrag på Kärleken och så Spöksonaten igång igen efter bra kollationering på teatern
Svart vecka! Datorhaveri! Lidande och död! Till helgen enda ljusglimten; Bra repetitioner av "Spöksonaten"
Konfirmerande möte för Körprojektet. Manuset nu klart. Presskonferens för "Spöksonaten" som följdes upp med bra repetitioner. Sorg efter att följt en mycket god kollega till graven... Första steget att få Kalfaktorn legitimerad. Härligt att repetera i Larsfridssalen! En riktig hemmaplan!
Föreställning med Utdömd Egendom. Premiär i Laholm med Daglig Verksamhet. Hel genomgång av andra akten Spösonaten och Hallarnas Konstnärliga Råd i stort plenum till helgen.
Laholm, Körprojektet och Spöksonaten. Det tar sig!
Ett inte alltför avkopplande sportlov och så Lilla Mamma åter efter veckor i Ryssland...
Härlig premiär (3/3 kl. 3) på körprojektet "Snurra Min Jord" och likaledes nykollationering av "Spöksonaten"
Enorm arbetsvecka med Laholmsspäket, Högskoleknäck, omfångsrikt repetitionsarbete med "Spöksonaten", nytt HBK-projekt och två föreställningar av "Utdömd Egendom". Tufft? Mycket!!!
Spöksonatens andra och tredje akt under lupp med gott resultat. Hallarna avhöll årsmöte med diverse skiftningar i styrelsen
"Spöksonaten" mot sin fulländning. Svettiga lördagsrepetitioner när kören anlände till Larsfridssalen. Annars allt annat i sin vanliga lunk. Laholm, Hood, Teaterkursen... Snopet men roligt föredrag i Varberg inför två åhörare...
Långa, tunga och komplicerade repetitioner med "Spöksonaten" i full ensemble. Till söndagen första genrepet på teatern. Ett manus växer fram i Laholm och "Hood" tar sig allt fastare former. Tung vecka med mycket, mycket arbete.
Laholm, "Spöksonaten" och "Robin Hood" Manuset klart, programblad under arbete och reell sponsorintäkt i nämnd projektordning. Men viktigast av allt; Behövlig Påskvila! och första utetennismatchen...
"Spöksonaten" PREMIÄR 11 april 2012
På tvären i Laholm, gudomlig föreställning av "Spöksonaten", småtrevligt på Högskolan… och så är "Robin Hood" igång - regnig kollationering på Laxön
Vi gjorde det igen... PREMIÄR med Laholms Daglig Verksamhet, 24 april kl. 15.00. Föreställning med "Spöksonaten" och de första sammankomsterna runt "Hood".
Tre sista föreställningarna av "Spöksonaten". Sorgesamt att lämna Strindberg. Räven på Örjans Vall och teaterlekar med Hood som utgångspunkt till helgen.
Fritt spelrum för Robin Hood – lekar och mer allvarsamma improvisationer...
Hummel, Hood, Utdömd Egendom, Biljettsläpp, Örjans Vall och nytt Filmprojekt kodorden för veckans aktiviteter
Fokus på första delens manuskript till "Hood"... och flygbladsutdelning...
Fint stipendium till han som tog från de rika och gav åt de fattiga... Hood-manuset klart!
Dubbla jubileum och första delen av Hood på Laxön. Den där riktiga sommaren dröjer...
Entusiastisk ensemble tar sig igenom Del 2 under regniga Hoodrepetitioner. Sommaren låter vänta på sig!
Midsommar och genomblöta repetitioner på Laxön. Dock... Ingen misströstan!
Robin Hood... eller hur? Solig premiär 27 juni 2012 kl. 18.00
Blöt första vecka med Laxökollot men torra föreställningar med "Hood"...
Sista med Hood - Tack för en fantastisk sommar!
Sista veckan med Laxökollot... kanske för alltid... Slut med Hallarna och magiska tennismatcher i vecka som inleder ledighet.
RYSSLAND - nytta med nöje!
SVERIGE - kollationering Wapnö
Första repetitionsveckan för Wapnöspäket - sista läsningen på Laxön
Friskvård när äntligen sommaren kommit. Första veckan med reguljära repetitioner av Wapnöspäket. Fantastisk återföreningsträff med Hoodgänget på Laxön!
Ivrigt myller i Larsfridssalen. Wapnöspäket tar stora kliv framåt. Första sekvensen av filmarbetet. Den Nye Lille Medlemmens första skoldag... Nu börjar veckorna bli heta igen!
Film och rejäla repetitioner - Wapnöspäket redigt på väg. Präktigt, pålitligt pådrivande ensemble - i alla väder...
Arbetet går vidare med Morden På Wapnö. Film och fotografering. Infokväll om Kaliningrad och scenprov i Larsfridssalen andra ingredienser i en lagom ansträngande vecka.
Fortsatt hårt arbete med "Mord På Wapnö". Maratonrepetitioner och en lustfylld hårklippning av gästartist. Kul!
Blind Dejtz i stor filminspelning på Kulturhuset i en vecka där vi börjat brotta ner den fjärde episoden. Bra repetitioner med härligt gäng!
Episod 1, 2, 3 och 4... för att avsluta veckan med ett nervöst och darrigt genrep till söndagskvällen. Något annat än "Det Femte Mordet" fanns det inte utrymme för... Foto och montage P. Ljungman
Mord På Wapnö - "Det Femte Mordet" PREMIÄR: 5 oktober kl. 19.00. Första interimsstyrelsemötet för Kuliss Entertainment. Föreningen tar sina första stapplande steg.
Två fantastiska föreställningar på Wapnö! Nu har vi funnit vår roll i mordspelet och fått rutiner för hur vi ska handha uppgiften. Kuliss Entertainment etableras 121011. Föreningen får fastare former sedan styrelsen diskuterat och fastställt stadgar för framtiden. Två nya fantastiska föreställningar på Wapnö. Blindgångerskor i sin första kollationering. Kuliss i stormöte och en höst som tagit sig och bjudit på bedårande väder. Makligt tempo just nu... Fortsatt trevande arbete med "Blindgångerskor". Kuliss Teaterkurs startade upp (13 deltagare) och ännu en häktisk lördag på Wapnö. Foto: Gustafsson Första intervjun för "Blindgångerskor". Husknutarna ställde upp och delade med sig. Kollationering med "Julspäket" och föreställning på Wapnö i vecka som tog oss in i först vintermånaden...
Tre tuffa föreställningar på Wapnö, varav en var särskilt tuff. "Jul På Wapnö" börjar ta form och har nu fått bekräftad budget och andra ramar. Givande intervju på Sturegymnasiet för "Blindgångerskor"… men det är klart att mycket stått still då Wapnö suger mest kraft just nu... Sista föreställningen med "Mord På Wapnö" och Heagård för första gången på tapeten. Icke utan beröm godkänd Julshow x 4 på WapnöJulMässa. Talk show i Immanuelskyrkan och styva förhandlingar på Wapnö och Heagård. Arbetsmässigt sett rena natta... Därtill andra bakslag... Kontoret julpyntat till första advent.
Usel föreningsträff på biblioteket, avslut på Teaterkursen, julshow på Andersberg men viktigast av allt; Invigning av Heagårdsscenen, julbord och fest
Bra stormöte om Kuliss framtida verksamhet. Märkligt möte på Bildningsförbundet... och filmkollationering i sista verkliga arbetsveckan för året.
Intensivt styrelsearbete inför framtiden, teater i nyrenoverad Figarosal och bragdmatch i tennis ledde fram till efterlängtad julledighet.
Gott Nytt Kreativt År!!!

 

 

 

 

 


2010 års Loggböcker