2011? Vad händer? Vilka projekt? Vilka samarbetspartners? Spännande eller Slätstruket? Framgång eller Fiasko? Ekonomi eller Fallissemang?
Här kan Ni utröna dessa frågor, vecka för vecka! Var nu så snälla; För sjunde året föreningens loggböcker. De legendariska… 2011! …

Tillbaka till startsidan = index
Rådet
Vad händer just nu? Ta en titt på denna sidan så får du reda på det!
Bilder, bilder, bilder...
Vänner och bidragsgivare!
Åsikter

THE CULTURE COMPANY CROWNS & KEYS
Organization number 84 92 02 – 32 24

Hallands län, Sverige
Pilefeltsgatan 16,
302 50 Halmstad
Telefon: +46 (0)35 – 12 54 55
Mobil: +46 (0)703 - 54 78 55
Epost: hatte.b@telia.com


2005 års Loggböcker

2006 års Loggböcker

2007 års Loggböcker

2008 års Loggböcker

2009 års Loggböcker

 

Välkomna till Kulturkompaniet Kronor & Nycklars loggböcker 2011! Detta år är föreningens 13 verksamhetsår.
Knepig start på säsongen... "Projekt Respekt!" i malpåse och Interreg-projektet "Ungt Kulturentreprenörskap" upp ur graven... Spännande för framtiden... Knep och knåp...
Oerhört trist vecka. Avlysningsmöten för Projekt Respekt! Grått, trist, eländigt!
Progress! 56 år i gott firande. Hallarna på väg mot Trollkarlen. Interreg tog ett reellt språng . Vintern håller i sig!
Kändes som första veckan på vårsäsongen då arbetet kom igång på allvar. Vikariat som teaterpedagog upptog mycket av tiden. Kvarneriet det mest spännande projektet men även en första genomgång av INTERREG inför vårens ansökan samt ett reellt nappatag med Hallarnas Klädförråd
Andra veckan av teaterlärarvikariatet. Stort budgetarbete i Laholm. Hallarnas Teaterkurs startar upp. Öppet Hus på Sannarp till lördagen.
Sista veckan med lärarvikariatet. Uppstart av teater och musik med deltagarna vid Laholms Daglig Verksamhet. Bra work shop på Högskolan. Scenografin till Trollkarlen börjar ta form. Stort arbete med Interreg som tog oss till Grenå, Danmark till helgen. Upp på golvet med Teater Husknuten. Intensiv vecka!
En vecka som började i Grenå (INTERREG) och slutade i Katrineholm (Musik för TROLLKARLEN) Däremellan Kvarneriprojektet som bildade förening och Rådslag med Kostymör. Statyn från en iskall vandring i Danmark.
Mycket med Kvarneriet denna vecka. Projektbeskrivning, budget och resonemang. Intensivt arbete med Hallarnas Rådslag. Strindbergstema startar upp på Teaterkursen.
Rådslaget på högvarv. Hallarnas styrelse godkände Trollkarlen med vissa justeringar och till helgen kollationering. Trollkarlen är i produktion och regissören är regissör igen.
Möte på Halda, sponsorträff på Slottsmöllan och första repetitionen betydande steg i rätt riktning för Trollkarlen. Förutom allt det vanliga med teaterkurser och kontorsarbete fiaskosuccé med work shop på Medborgarskolan och energiprojekt i Folkets Hus. Tronskifte i Hallarna som fick ny ordförande vid söndagens årsmöte.
Ett för teaterimprovisationer totalt meningslöst Energi-Smart-projekt i Folkets Hus. Rakt igenom första delen av Trollkarlen och mycket dugliga uppspel på Hallarnas Strindbergtema. Sång för första gången med Teater Husknuten i en riktigt intensiv vecka.
Daglig Verksamhet i Laholm, Teaterkurs med Hallarna, Repetitioner med Teater Husknuten, Laxön i vårbrytning, Kronor och Nycklar 13 år och från vinter- till sommarfrissa
Jubileum, Laholm, Hallarna, Teater Husknuten och lite Trollkarlen till söndagen i en lagom hård vecka som till och med tillät lite grill i underbar vårkväll.
Rörig presskonferens, tröga repetitioner, bakslag vad gäller scenografin men fantastiska framgångar med sponsorerna...
Äntligen en högvärdig repetition av Trollkarlen! Hallarnas Teaterkurs avslutades med Taubesånger. På detta en fantastisk Påsk!
Sångrepetitionerna igång med bra musik och pigga skådespelare. Ännu en komponent för Trollkarlen. Frisk vårfriskvård med mycket tennis. Pirogeri i Arenahallen. Lärarvik på Kattegatt. Heta vecka mitt i härlig vårbrytningen.
En givande hel genomgång av Laholmsspäket. En dito med Trollkarlen efter maratonrepetitioner under helgen. All musik är klar och kostymerna har börjat komma på plats. Mycket nu i en totaltröttande vecka. För lite tid för återhämtning och kylig vår.
Kommunal hjälp med publik till Laxön. Avslutning med Teater Husknuten efter resultatlös säsong. Bra repetitioner med Trollkarlen och kolossal statistkollationering till helgen!
Riktigt tuffa repetitioner med Trollkarlen vars scenografi tog ett skutt framåt. Ett misslyckat radioframträdande och de vanliga vedermödorna i Laholm med Daglig Verksamhet.
Första handen vid Trollkarlens koreografi. I övrigt intensiva repetitioner. Sista förberedelserna i Laholm inför premiären. Blixtkrig med Scenografen som blossade upp lika fort som det lade sig.
Två premiärer: 31 maj i Laholm med grupperna runt Daglig Verksamhet. Succé! 2 juni med Trollkarlensångerna på Laxön. Kanske inte riktigt lika bra. Intensiva repetitioner med huvudaktörer och statister. Trollkarlen gör framsteg men ensemble och regissör på knä inför pressat schema.
Rekreations- och friskvårdsdagar i Tyskland. Stort jubileum i föreningen som kröntes med barnkalas på söndagen. Fritt efter veckor av hårt teaterslit.
Tuff uppstartsvecka med webb- och planeringsarbete för framtiden. Regnig flygbladskampanj under kommunalt barnkalas. 12 årsjubileum celebrerat samma regniga dag.
Midsommarvecka med datorkollaps... Ett gott förde det ändå med sig då ny dator togs i bruk.
Fantastiskt! Två sponsorer anmälde intresse för att hjälpa till med Trollkarlen. Sista vecka före repetitionerna tar vid på allvar. Första veckan med Laxökollot slutade mycket lyckligt. Alla Dödar Alla som först giv på nya scenen. Fantastiskt!
Laxökollots andra vecka och nykollationering på Trollkarlen. Chockrepetitioner på den nya, stora scenen och strul med tekniken innan det verkligen tog sig på tiljorna
I ur och skur. Knackiga repetitioner beroende på att scenografin haltar. Men vi rör oss framåt även om vi inte kommit så långt som planerat. Allt rör sig runt Trollkarlen just nu. Privatlivet i spillror. Hela ensemblen i ösregn – och märker man inte en viss rastlöshet bland skådespelarna? Inte bra!
Inte bara otur med vädret. Regn så gott som vid varje repetitionstillfälle. Mycket tvärar än, mycket olösta tampar som hänger och fladdrar i fantasins virvlande vindar. Men Trollkarlen är på väg att hitta sin form. Kostym och smink nya komponenter denna vecka. En kändismatch i fotboll också värd att komma ihåg...
PREMIÄR: Trollkarlen Från Oz. Fredagen 29 juli 2011 på Laxön
Två gatuspäk och fyra föreställningar. Allt fokus på Trollkarlen. Kollationering av Ruskaby Skola
Sista föreställningarna med Trollkarlen gav magiska kvällar på Laxön! Den ekonomiska verkligheten blev något mer deprimerande... Ruskaby på väg mot Galgberget
Premiär (20 augusti kl. 13.30) och föreställningar med Ruskaby Skola. En superhjälte tackar för sig...
Familjen hemma igen efter Rysslandskampanjen i först veckan utan repetitioner på evigheter
Helgen i Hestra dominerade veckan som i allt annat var lugn. Hallarnas Verkställande råd och ett planeringsmöte på ABF enda verksamheten som pekade framåt. Rolig företagswork shop i Falkenberg enda ordentliga jobbet.
Ännu en vecka utan större ansträngningar. Till helgen konstnärligt rådslag om framtiden för Hallarna. Gatuteatern höll årsmöte med tre juveler
Teater Husknuten igång igen och återföreningsknytkallas på Laxön för Trollkarlen. Strindberg spökar i bakhuvudet...
Fantastisk helg på Kuggaviksgården med ledarutbildning och ensamhet för Trollkarlsrapport. Steg för steg med INTERREG och rolig fotografering på Halmstad Teater
Kollationering och första repetitionen av Utdömd Egendom. Första sittningen med INTERREG-budget, I Dödens Väntrum och bra lektion med Teaterkursen
Första veckan med Daglig Verksamhet i Laholm. Budgetberedning av INTERREG. Flitigt repeterande med Utdömd Egendom och allt det andra vanliga. Mycket roligt lektion med Hallarnas Teaterkurs.
Rågad vecka med Utdömd Egendom som avslutades med uppspel och diskussioner. Barnteatergruppen startar upp och den vanliga euforin med Laholmsspäket, Hallarnas vuxengrupp och Husknuten. Interreg stapplar till... på väg mot graven...
Mycket spöken denna vecka! Spöktemat i Laholm går vidare, till Dödens Väntrum på Husknuten med sång, Spöksonaten på väg mot kollationering och så Hallarna teaterkurs med underbara uppspel på spökteman. Det sista med fullständig hängivelse. Till sist... Interreg håller på att bli ett riktigt spöke...
Demonernas vecka - Två dagar skriven sjuk... Interreg i graven - Inget vidare ensam med Daglig Verksamhet i Laholm. Nyckellösa på Husknuten. Kollationering avstyrd - "Spöksonaten" mot osäker framtid... Trots det: PREMIÄR - "Utdömd Egendom" - Varberg 30 oktober kl. 15.00. Utmärkt!
Spöksonaten fick äntligen sin kollationering i en annars ganska lugn höstlovsvecka
Första dansen med Spöksonaten. Nu är vi där för att smälta in i ett nytt repetitionsarbete. Hallarnas styrelse sa JA till både Strindberg som Kulturnämndens upphandlingsförfarande. Vi är på väg men stigar och stråk drar år olika håll vilket innebär mycken möda framöver. Bra repetitioner med Spöksonaten... Spökerier i Hallarna... Kulturnämndens anbudsförfrågan. Hårdkokt vecka! Den vanliga hösten; Laholms Daglig Verksamhet, Teaterkurserna, Manusgrupp... Men det som märktes mest denna vecka var Kulturnämndens Upphandling och till helgen Skyltsöndagssång på Halmstad Teater NEJ!... till Kulturnämndens Kulturhusupphandling... Sångcollage på Lasarettet och bra repetitioner med "Spöksonaten"... i en bedrövelsens vecka...
Ett par säsongsavslutningskalas, Laholms Daglig Verksamhet i generalrepetitionstagen, "Spöksonaten" i första hela genomgången... Men bäst av allt en liten konsertdebutant på biblioteket 2 x Utdömd Egendom och Premiär på Laholms Luciaspäk med Daglig Verksamhet 13 december 2011 Verkställande råd med planeringsdiskussioner om nästa år med Hallarna. Spöksonatens speldagar nu fastlagda och så pepparkaksbak och GOD JUL! I stort sett ledigt, ändå steg framåt! Gott Nytt År!

 

 

 

 

 


2010 års Loggböcker