2021? Vad händer? Vilka projekt? Vilka samarbetspartners? Spännande eller Slätstruket? Framgång eller Fiasko? Ekonomi eller Fallissemang? Kommer Coronapandemin ha vänligheten att lägga sig...? Eller...?
Här kan Ni utröna dessa frågor, vecka för vecka! Var nu så
goda; För sjuttonde året föreningens loggböcker. De legendariska… 2021!
Rådet
Vad händer just nu? Ta en titt på denna sidan så får du reda på det!
Bilder, bilder, bilder...
Vänner och bidragsgivare!
Åsikter

THE CULTURE COMPANY CROWNS & KEYS
Organization number 84 92 02 – 32 24

Hallands län, Sverige
Pilefeltsgatan 16,
302 50 Halmstad
Telefon: +46 (0)35 – 12 54 55
Mobil: +46 (0)703 - 54 78 55
Epost: hatte.b@telia.com


 

Tillbaka till startsidan = index
Välkomna till Kronor & Nycklars Loggböcker för 2021. Det här är föreningens 23 verksamhetsår!
In på teatern med egna nycklar! Vilken framgång! Där, på tiljorna, spekulerade vi om nyskriven pjäs. Fantastisk filmworkshop på Patrikshill DV! Webbvision Husknuten tar form. Konkreta idéer, musik och en ny bidragsansökan
Nytt, fräsigt manus för Strömteatern! Inspirerande! Samma sak med Filmfestivalen. Nu blommar tusen idéer och uppslag.  Det känns som om god lust finns för alla projekt - Filmfestivalen - Strömteatern - Väck Den Björn Som Sover - Webbvision Husknuten. Julen är slut! Mycket jobb framöver...!
66... och då sysslar man med filmfestival, Webbvisionsprogram, funkissexologiska frågor, är Poddteateraktör och direktör för en teatergrupp vid namn Strömteatern. Det räcker och blir över. 66 år som sagt!
Pang på rödbetan! Tingsrättsdokumenten inlämnade - Stora rummet, övre plan rensat! Första spikarna islagna... megaduktiga boys! Programmet för Allahjärtansfestivalen spikat och klart. 18 filmer att presentera. En kollosalt kreativ vecka!
Första premiären på 16 månader: Allahjärtans Ljud- & Filmfestival - 14 februari - kl. 15.00. Mycket jobb med det, ändå hann vi med att göra första programmet med Webbvision Husknuten. Pilefeltkommandot bröt ny mark och ett rum blev klart. Nu går det undan minsann!
Efter arbete... kommer mera arbete... Just nu ingen hejd! Webbvisionsprojektet med sin första premiär (17/2 kl. 14.00) och raskt på nästa veckas program. Sexologprojektet tog ett litet skutt framåt och som smör på mackan även en ansökan till MUCF. Tilläggas kanske: Phu, strängt!
Tredje programmat i oändlighetsserien "Webbvision" handlar om Husknuten. Det är där vi varit veckan lång. Ånger över Strömteatern! De första stapplande stegen på golfbanan som tröst! Övre Plan - Stora Rummet!
Sura minen vad gäller Husknuten. Tjuren Strömteatern frustar frustrerad men nu har ringen i näsan släppt sitt grepp. Film, film, film... från höger till vänster!  När publiken inte kan komma till aktörerna så får aktörerna komma till publiken. Är det sanningen i Covid-tider!?
Blommor till mor på Internationella kvinnodagen! Första veckan fri för STRÖMTEATERN... Ingen rea fart direkt - mycket atmosfäriska störningar. Bankärenden, Webbportal öppnad, Uppslag för projekteringar... För all del... Men då blev det mycket mera gjort med Pilefeltkommandot - Snacka om resultat!
Ingen vår, trots strålande sol och vårdagsjämning. Bankproblem, ineffektivitet... Det trampas vatten - inte bara på blöta golfbanor...
Äntligen - efter mer än ett och ett halvt år - något som liknade en teaterrepetition. Strömteatern med nya pjäsen. ABF behjälpliga... sämre går det på banken. Husknuten gäckar ock. Något trevligare på golfbanan! Och till sist lite Poddteater...
Unikt möte!! Förvaltningsfolk från Kommun och Region prisade Allahjärtanfestivalen. Det kommer att gå bra för det projektet! Sen blev det PÅSK på Pilefelt med många jubilarer!
Lite lugnare med påsklov och nästan inga möten att hålla koll på. Därmed fritt fram på kontoret. Ett yttrande till Tingsrätten klart viktigaste
Heldag i Växjö gav tillfälle att inspireras av Funkibators mångfasetterade verksamhet. Veckans höjdpunkt ämnat Webbvision Husknuten.  Strömteatern skiftar aktörer men tar stora steg så här i början på gruppens första verk.  Äntligen ensemble. Golf och Poddteater som plus i verkligheten
Skapande skola x 3. Lika strängt som roligt. "Två Par I Leken" x 3. Vi släpar något i det arbetet. Och så fick vi spelat in vårt radioteaterspel... Podd. Fet arbetsvecka när våren stormade bort med isande vindar!!
Vad blev det av ekonomin? - Ickenomin! Inte ett kvitto till kvarnen. Första filmdagen utan resultat. Vi saknar mikrofoner... Nervöst ändå!  Skapande Skola gav godkänt resultat - Alltid något...
Ja... vaccinerad men inte immun. Underbar tripp till KUR-land och Jönköping! Full fart på Skapande Skola och filmandet i allmänhet. Nu fylls schemat som innan det vi vaccinerade oss för...
Full fart framåt med "Två Par I Leken". Vi filmar så kameran glöder! Delvis trögt ändå... I Skapande Skola glödde kameran också! I Varberg kom vi till konklusion. Vi producerade en fullständig projektbeskrivning till 2022 års funkisfilmfestival!
Allt går framåt... Filmprojektet, Allahjärtanfestivalen... till och med ett par rundor golf i kyl- och regnslagen vår. Östergårdsskolan ser fram emot sitt Skapande Skola-projekt och så lite hål i schemat som befordrar ny inspiration
Östergård och full fart genom korridoren! Filmkunskap för 6:orna x 3 klasser. De sista tagningarna med "Två Par I Leken". Ett sådant urtrevligt och kreativt arbete! Nöje hela vägen! Och så lite golf och gräsmatta på det. Mors dag i rapsfältet... Toppen!!
Vilken underbar vecka! Bäst av allt Konfirmationen. Mycket stämningsfullt i Martin Luthers Kyrka och en underbar konfirmand. Mycket avslut på Kulturskolan! Slut med Skapande Skola för denna vår... Mycket lyckat! 33 små filmer har sett dagens ljus... Men allra bäst av allt: Stort bidrag från MUCF! Kollosalt!
Äntligen ekonomin redovisad och i hamn! Nöjd Revisor ger extra klirr i annan kassa. Silver Faran servad och årsmöte avhållits. Första Husknutsmötet runt nya MUCF-projektet - Det blir fett till hösten!
Minnesvärd montagehelg i Aneby, Jönköping. Ett steg till med filmen "Två Par I Leken" och det kändes mycket bra! Så lade vi ut årsmötesdatum på Strömteatern. Nu avhåller vi det plenumet så att vi kan bli bankkunder någonstans... Hett och ingen bölja till svalka - så blir det ibland i konstens värld...
Ett par möten för framtida arbete... Det pekar mot en intensiv höst. Ty efter denna vecka ska sommarens lov sjungas... med lång utdragen ton! Vi börjar med Glad Midsommar!
Först lite för Strömteatern - Sen semester...!
Äntligen lite helylleledigt!
STOCKHOLM KULTUR
Ledigt - till tankar och mycket golf. Härlig sommar!
Porslinsbröllopsdag! Viktigast av allt! 20 år! Strömteatern i rådslag, utmärkt filmworkshop i Ätran och strålande kalas på Pilefelt. Första arbetsveckan efter härlig ledighet
Gatuteaterfestivalen, filmsmygpremiär, teaterkollationering och väldigt mycket golf... Många järn i veckoelden!
Vi analyserar vår knepiga pjäs, "Underhållning" - är med på radio (P4 Halland) och läser nya Poddteatermanuset. Ja, ja... lite golv blir det också!
Strömteatern i fokus. Årsmöte (äntligen) och filmpremiär. Dessutom fullödigt arbete med uppsättningen "Underhållning"! En spänstig vecka!
Halv vinst - större förlust! Tingsrättsobehag. Bra repetitioner när vi nu antog dansen på golvet. Det är Underhållning det. Trädgården uppriven och bra med friskvård.
Ett första introduktionsmöte av "Vi Sätter P…" på Husknuten öppnade för framtida manövrar. Vi går på med "Underhållning". Inte helt enkelt men kul och spännande och väldigt roligt! Stress med administrativa uppdrag - Tiden räcker inte till... Medlem njuter rysk sol...
Fyra kvalitativa repetitioner i fullständig kaus... "Underhållning" på väg att bli riktigt underhållande! Inte bara kul... Oroväckande också. Husknutsköret på punkade däck! Knappt med tid för allting. Hjärtat slår dock som det ska! Sista golfrundan... måhända!
Mycket tid för det administrativa och mycket administrativt blev gjort. Tre repetitioner - var av en inställd... "Underhållning" traskar på. Fullmåne över Oskarström! Husknuten står för sig själv! Strängast var dock golfmarschen som höll på att ta knäcken på den duktigt svingande. Vuxenkursen i teater har fått vingar förgått!
Meningslös paneldebatt på Biblioteket - Film-work shop på Katrinebergs FHS mer intressant - "Underhållning" rullar på...
Långa resor och två filmwork shops. Lidköping och Falkenberg. Sträng vecka som också innefattade ordentliga repetitioner av "Underhållning"
Allt enligt den gilla gången. Mycket kraft i Oskarström... men det känns som om vi skulle behöva lite mer elektricitet...!
Ett krånglande knä la sordin på verklighet och verksamhet...! Häpna! Fem mycket bra repetitioner av "Underhållning" och Strömteatern fick vara lite i fred med sitt Oskarströmspyssel. Gott om tid för det administrativa! Och så lite grädde på Husknuten... Tråkig torsdag - 6 år sen mor gick bort. Däremot trevligare i Växjö. Långt dit men väl värt resan. Bibliotekariekandidater på Linnéuniversitetet. Hoppiga och ryckiga repetitioner av "Underhållning" - utan harmoni eller lyssning Höstlovsvecka och vi passade på att sjunga in oss på pjäsen "Underhållnings" alla sångnummer. Brodern nere för en fantastisk insats! De första stegen mot en teknisk lösning av ljud och framförallt ljus togs. Vi närmar oss ett fullbordande!
PREMIÄR: Strömteatern "Underhållning – under, blunders och falsk magi" Folkets Hus Oskarström lördagen den 13 november kl. 19.00, 2021 Som om "Underhållning" fallit på plats. Ett nytt under varje föreställning, sista för rekordpublik. Håller vi lyft i Oskarström trögar det på Husknuten. Men även där framsteg... Gamla, goa FunkisGruppen sammanstrålade igen. Det är kanske torrt krut som saknas...!? Noll på Storgatan - inget markandsföringsspektakel. Organisatörerna dök aldrig upp... Annars full rulle med "Vi Sätter P..." 6 möten med olika intressenter garanterar Utställningens vara. Strömteatern frånkopplad denna vecka. Ändå städpatrull söndagkväll De två sista föreställningarna av ”Underhållning” och vi slutade på topp. En lyckad ensemble klev fram också gjorde stycket rättvist! Kulturfrukost på museet och lite med ”Vi Sätter P..." -*-  Nu öppnar sig det svarta hålet.. när blir det teater igen...? i alla fall med stor ensemble!? Oskarström blir efter detta till ett minne blott..
tockholm i början av veckan. De Tre Juvelerna i årsplenum runt gatuteaterfestivalen. Slutet av veckan ägnades åt Funkiskonstutställningen. Inte illa = över 180 verk som gav oss värk... ett riktigt jobb som genererade anletssvett! Vernissage, en work shop och ett föredrag och därmed var utställningen ”"Min Demokrati" öppnad. Det blev 180 verk från hela Halland och något från Sverige också. Markaryd för ett vikariat på Folkhögskolan där och nya lokaler för Strömteatern som nu säger nej till Oskarström. Viktig vecka...! Julfest och sista med utställningen på Husknuten – lite scenprov och så… äntligen julledigt! God Jul Allihop! Gott Nytt Kreativt År! 2022:s annalkande! Vi firade i Julita… där sparsamma resonemang fördes om det nya årets betydelse för gemensamma konstprojekt. Strömteatern bryter med Oskarström och flyttar still Snöstorpsvägen i Halmstad. Kulturkällaren är född! Gott Nytt År!

Första kvartalet

Andra kvartalet

Tredje kvartalet

Fjärde kvartalet 

 
 


2005 års Loggböcker

2006 års Loggböcker


2007 års Loggböcker


2008 års Loggböcker

2009 års Loggböcker


2010 års Loggböcker


2011 års Loggböcker

2011 års Loggböcker


2013 års Loggböcker


2014 års Loggböcker
2015 års loggböcker!
2015 års Loggböcker

2016 års Loggböcker
2017 års Loggböcker!
2017 års Loggböcker

2018 års Loggböcker!
2018 års Loggböcker

2019 års verksamhet!
2019 års Loggböcker


2020 års Loggböcker
2020 års Loggböcker